Dolunayy Rouge Gelirimm canımın içii🫠 @Nietzsche ikinci bebeğiini kucağına almış , yorumlarda yenii gördüm şok oldum . Niyeyse oda benim gibi bidaha doğurmayı düşünmez sanıyordum. Nerden kapıldım bu hissiyata bende bilmiyorum😅. @Nietzsche canııımm gözünüz aydın Allah analı babalı büyütsün. Hayırlı evlat olsun inşallah🥰
Nietzsche Dolunayy Amin çok teşekkürler 🥰 Yok ya ben her zaman 2. Çocuğu yaparım diyordum. İstediğim zamandan bir tık önce oldu ama iyi oldu ya . Bundan sonra Allah isteyene versin 😂
Yasak_elma Bsrkaya Yok kuzum girip çıktıkca benim çenem durmuyor illa birine yorum yapıyorum ve artık hep negatif yorumlar yapıyorum buyüzden artık tamamen çıkartmak istiyorum perideyi hayatımdan.Yıldızlarda kayar durmaz yerinde demiş Ferdi abimiz 🙂
Bsrkaya Yasak_elma Ahahha süpersin olsun bakk formundasın yinee 🥰 sana nasıl iyi gelecekse öyle yap kuzum , ilk başta sen önemlisin tabiki de 🤗
zarifhanim Uykulupingue O üçüncü bebeğine hamile olduğunu açıklamıştı en son, belki vakit bulamıyordur hiç haberim olmadı tekrar
Loli aykirikadin bugun bi bakiyim ne yapiyorsunuz dedimm ❤️ , dünya telsi derkenn girememisim cok olmus valla bende ozlemisim sizleri 😍
Loli aykirikadin iyiyim valla canisi sen nasilsin oglan buyudu valla kis malum hastalik ugras dur modundayim 🤯 ise git gel sükür sürünmeye devam 😁