Merhaba herkese. Bebeğim var 8 aylık ve hamileyken de dahil olmak üzere eşimle neredeyse 10 kere ilişkiye girmişizdir. Hamileyken bebeğe bişey olacak diye yaklaşmıyordu hep ben yaklaştığımda ilişki oldu konuştuğum zaman ise ben sana yaklaştım ama sen hissetmedin diyordu eşim. Doğum yaptım 40 ım çıktı hiçbir hareket yok hala daha uzaktı hep isteyen taraf ben olduğum için bende yaklaşmadım tam 5 ay sonra ilişkiye girdik yine benim istememle. Hala daha ayda bir anca ilişkimiz oluyor. Eşim bana çok iyi davranır iyi bir eş ama iş ilişkiye geldi mi hep işe stres oluyorum ben yaklaşıyorum sen istemiyorsun deyip geçiştiriyor bende doktora git dedim doktora gitmeyi kabul ettı fakat hala gitmedi. Bu arada ben çok yıprandım çocuk bir taraftan ilgisizlik bir taraftan kendimi suçladım acaba beğenmiyor mu beni diye kadın gibi bile hissetmiyorum. Bu arada onun için süslendim de sürekli istiyorum da ama bende bıktım artık kendimi yüzsüz gibi hissediyorum. Kimseye anlatamıyorum bu durumu içimi döküp tavsiyesi olanları dinlemek için yazdım. Kendimi çok kötü hissediyorum. Çevremdeki herkes beni mutlu sanıyor ama çok mutsuzum:(