etoile bi de gercekten agizlarina s*csa boyle yapamazlardi bence. Gucsuz gorduklerinden bu kadar tepesine cikmislar. Benim babama yapicaklar bunlari. Abooo dunyayi baslarina yikar.

Sokaklambasi valla o an üzüldüm kadına bir de benim üzerime öyle titredi ben beklemiyordum. Çünkü eltim çok kituluyordu ben nisanliyken.

melebek arada mi iciyorsun. Hiç kötü aliskanligim yok. 😂😂😂 Hiç okuldanda kaçmadım nasıl örnek bir insanım 😂😂

etoile

Bu zamanda gerçekten bunu yapmak büyük bi fedakarlık. Benim kayınbabam bizde kaldığında bana ödül oluyor. Her iş gelir elinden, esprilidir, ne yemek yapsam söylenmez. Allah başımızdan eksik etmesin. İnşallah yaptığın bu fedakarlığın kat be kat karşılığını alırsın 🤲🏻

etoile kıyamam ya Allah kimseyi kimseye muhtaç etmesin zor insan çekiniyor

etoile

Kaldı mı senin benim gibi gelinler (araya kendimi de sıkıştırdım 🤓) valla ben kötülük görmedim, tabii ki ilk başta “gelin” diye mesafelilerdi ama şimdi eşimden ayırmazlar beni. Benim de şu sıkıntım var, “anne-baba” diyemiyorum ama onun dışında kendi ailem gibi hürmet ederim

etoile kötüyüz burnu aşırı tıkalı nefes almakta zorluk çekiyor

aykirikadin eşim olmasa belki bende bakmam. Onun kırmızı çizgisi sonra deprem oldu annemler bir ay bizde kalinca. Eşim öyle iyi hürmet edince bende artık öyle olmaya karar verdim. İyi kide yapmışım hiç zararını görmedim. O salak eltim hep dolduruyordu beni 😒

melebek 👏👏👏 iyi gelin. Benimki wspirili değil ya. Böyle Anadolu insanı 🤗 ama çok saygılı biri yaz kız ceket şapka öyle biri ya çok şaşırıyorum yazın giyme şu ceketi 😂

etoile bizde de balgamı atmaya çalışıyorlar öksürerek allahım hemen iyileşsinler

etoile

Benimki yaşını hiç göstermiyor, bu yüzden gençlerle takılmak istiyor. Mesela arkadaşlarım gelince “ayy, kayınbaban ne kafa” deseler, kayınbabam dört köşe oluyor 😂

etoile

Benim babam öyleydi, ceket giymese çıplak hissederdi 😂