Sokaklambasi Ben komik video kadınıyım. Sen izlersin, izlemezsin beni ilgilendirmez. Ben komik video severim. Gece 4 te gönderdiğim reelslardan dolayı hanımefendilerden “Helal olsun” diyenler duydum. Bu başka bir şeydir. Bekleyenleri çoktu postu açıyorum 👽
melebek Sokaklambasi Ahahhahahhaha ya sadece bu yazdığın bile gülme krizi sebebi. Bekleyin beni, önce karnımı doyuracağım, sonra ruhumu doyurmak için geleceğimm 😈
Copper Sokaklambasi Hem komik hem sevimli🙂 yinede bir cocugun bu kadar cok ustune gidilmesine karsiyim cocuk kıpkırmızı oldu sinirden yavrum 😍
Sevde_20 Sokaklambasi ya bu süper ya arada taklidini yapıyorum mesela kaynanamlar koye gitti anneme diyorum ki setbese çıktım daaa😅😅😅
Sokaklambasi Arsivinizi bekliyoruz arkadaslar @etoile @melebek @Afrodit @Medusa @belladonna @superisi_ ve diger komik video kadinlariiii
Medusa Sokaklambasi Gümbür gümbür gelicem dur djfnjfkf ama ben eskilere daha çok gülüyorumm onlardan atarım
etoile Sokaklambasi ben şu an nereme kadar ıslandım bilsen. Şemsiyesiz yağmurda çıkan tek Leyla benim sanırım 😂😂😂😜