Medusa Afrodit Uyandıkça temizleyeceksin gece mecbur, toplam 10 gün kadar sürer bu burun mevzusu malesef🫤
etoile Medusa ya benim ki hiç izin vermiyor şaka gibi. Gözümü çizdi bu yüzden. Bir bebekle baş edemiyirum. O nasıl bir kuvvet
Sokaklambasi etoile melebek bundan tam siyasetci olur haa villamiz var demeyip olmayan seyleri gundeme getirmesinjdjdjdjd
Medusa etoile Ya sorma ben de tek başıma yapamıyorum, eşimle beraber yaptık hep. Bir tek tuzlu su sprey var onu yapabiliyorum onda da çığlık çığlığa hep😂
etoile Sokaklambasi villa tam değil ya açık vermek istemiyorum lütfen 😂😂😂 ama çok zengin degil. Aşiret kızıyım bu kadar daha fazla bilgi yok 😂😂😂😂
melebek etoile Ben arkadaşlarımı seçtim, biri köy ve envai çeşit meyve/sebze sözü veren @Sokaklambasi biri de sensin @etoile sebebi belli. Konu kilit 😬
etoile Medusa ahhhh ilk ay yapabiliyordum. Hatta video izliyordum iyi bizim kız sorunsuZ. Ne zaman 4 aylık oldu daha da yapamadım. Bide paketi açıyorum her defasında çöpe gidiyir ona üzülüyorum 😂😂😂
melebek Medusa Ben bu konuda uzmanım (10 çocuk büyütmüşüm gibi oldu ama 10 bebeye bedel bi canarım var)