etoile

Villanız, güzel bi arabanız var mı? Varsa benim için zenginsiniz ❤️❤️❤️❤️

Afrodit Uyandıkça temizleyeceksin gece mecbur, toplam 10 gün kadar sürer bu burun mevzusu malesef🫤

Medusa ya benim ki hiç izin vermiyor şaka gibi. Gözümü çizdi bu yüzden. Bir bebekle baş edemiyirum. O nasıl bir kuvvet

etoile Ya sorma ben de tek başıma yapamıyorum, eşimle beraber yaptık hep. Bir tek tuzlu su sprey var onu yapabiliyorum onda da çığlık çığlığa hep😂

Medusa temizliyorum mecbur çığlık kıyamet ortalığı yıkıyor ama tek çare o

Sokaklambasi villa tam değil ya açık vermek istemiyorum lütfen 😂😂😂 ama çok zengin degil. Aşiret kızıyım bu kadar daha fazla bilgi yok 😂😂😂😂

Medusa hiç bir şey yapamıyorum hiç izin vermiyor 😂😂

melebek ya açık verirsem biri kesin bu o der yani. Villa değilde başka bir şey var 😂😂😂😂

melebek 😂😂😂 kanka arkadasligim iyidir. Ben tek başıma yeterli bir sebebim 😂😂

Medusa ahhhh ilk ay yapabiliyordum. Hatta video izliyordum iyi bizim kız sorunsuZ. Ne zaman 4 aylık oldu daha da yapamadım. Bide paketi açıyorum her defasında çöpe gidiyir ona üzülüyorum 😂😂😂

Medusa

Trakyalıydın di mi Medusa? Arkadaş listemde sen de varsın, komikli videoların yeter 😋

Medusa

Ben bu konuda uzmanım (10 çocuk büyütmüşüm gibi oldu ama 10 bebeye bedel bi canarım var)

Medusa dışardan duyulan sesler daha çok işkence ediyormuşuz gibi 😄