Medusa

Ahahahhahah hemen ikna oldu, teşekkürler Medusa’m 😂😂😂

Sokaklambasi Adamı neden bu kadar gömdün ,daha da merak ettim 😂 nedir bu baba sevgin ,çok duygulandım jsjxjxjx

melebek Ne demek canım varsa başka sorun hemen çözerim djdndnmd

melebek hsjdjdkd normal insanlar normal olani pis fikirliler anlamak istedigini anladi

Medusa

Allah senden bin kere razı olsun kardeşim. Varlığın her türlü derde deva 🤲🏻

Sokaklambasi

“Lazım olur” diye diye beyni çöplüğe dönüştürmüşüz 🚬

Sokaklambasi Nedense baban gözümde şöyle canlandı , bi videoda hani 3-5 dayı uçurum kenarında toplanmış içiyorlar,kafalar güzel . Erik dalı açıp oynarken biri uçurumdan yuvarlanıyor ajhsjshdhd kesin baban tam tersidir ama aklıma bu dayıyı getirdi 😂😂

melebek Evet o gül kokusu yayılsın dedim bu posta hdjdjdjdjfj gül kokusu diyince aklıma sadece mevlit geliyor

Medusa

Ahahhahahahhahahah fast motion ile çekilmiş gül videosu 😂 ay mevlit demişken, dün ilk kez dışarı çıkacaktım arkadaşlarla. Duş alıyorum, annem bebeme şarkı söylüyor. Bi kulak kesildim, ilahi okuyor 🥲😅 bi de diyor ki sen gidip gelene kadar dua ezberleteceğim 😂😂😂😂 bebeğim 7 aylık 😂😂😂😂

Afrodit

Ahahahah ben çok seviyorum ya, gün içinde buradaki replikleri kullandığım çok oluyor 😂

melebek Hemde Nasıl tatlı 😂Hem çok komik hemde sempatik bir video😂☺