melebek Ne demek canım varsa başka sorun hemen çözerim djdndnmd

melebek hsjdjdkd normal insanlar normal olani pis fikirliler anlamak istedigini anladi

Medusa

Allah senden bin kere razı olsun kardeşim. Varlığın her türlü derde deva 🤲🏻

Sokaklambasi

“Lazım olur” diye diye beyni çöplüğe dönüştürmüşüz 🚬

Sokaklambasi Nedense baban gözümde şöyle canlandı , bi videoda hani 3-5 dayı uçurum kenarında toplanmış içiyorlar,kafalar güzel . Erik dalı açıp oynarken biri uçurumdan yuvarlanıyor ajhsjshdhd kesin baban tam tersidir ama aklıma bu dayıyı getirdi 😂😂

melebek Evet o gül kokusu yayılsın dedim bu posta hdjdjdjdjfj gül kokusu diyince aklıma sadece mevlit geliyor

Medusa

Ahahhahahahhahahah fast motion ile çekilmiş gül videosu 😂 ay mevlit demişken, dün ilk kez dışarı çıkacaktım arkadaşlarla. Duş alıyorum, annem bebeme şarkı söylüyor. Bi kulak kesildim, ilahi okuyor 🥲😅 bi de diyor ki sen gidip gelene kadar dua ezberleteceğim 😂😂😂😂 bebeğim 7 aylık 😂😂😂😂

Afrodit

Ahahahah ben çok seviyorum ya, gün içinde buradaki replikleri kullandığım çok oluyor 😂

melebek Hemde Nasıl tatlı 😂Hem çok komik hemde sempatik bir video😂☺

melebek Hahahahahhshsbdhdj annenin azmi😂😂 Senin bebe başlıyomuş şimdi sordum sarı çiçeğeee diye dkdkfkfmmfmfmfkf

etoile şrfsz insan sevmiyorum evde çocuklar aç sen milyar milyon sen o kadar parayı ne yaptın ahhahah

etoile kitleniyormuş ahahah valla sana Nalet gelsin getirdi gözümün önünde dedi bunu suyun içinde yap ki Şifa olsun senin anan kendisi yaptı bana getirdi hshajah

Medusa

Ahahahahhahah ben küçükken o şarkıdan korkuyordum 😂😂😂