Hayal edelim✨👰🏻
HurremSultan Hahahhaha tam hürreme yakışır bi şey bulmuşsun be😂
Medusa yuruyen disil enerji 😍😂
HurremSultan Ben yine kendi giydigim gibi helen gelinlik giyerdim ya 🫠
Ama dugunumu kesinlikle acik alanda yapardim sadece arkadaslarimin oldugu ufak bi kutlama seklinde
Sokaklambasi Ayynen öyle valla😂
HurremSultan Ben romantik olsun isterdim ya şimdiki aklım olsa. Şu tarz bi şeyy
HurremSultan Senn ben misin ya 😍😂
HurremSultan
Ben incili sade şeyleri ve vintage gelinlikleri de çok seviyorum 🤍 böyle bir şey yada direk dümdüz beyaz kefenden hallice bir gelinlik giymek isterdim 🥲
HurremSultan ben kendi gelinliğimi özel diktirmistim. Kinaligimida içime sinerek yaotirdim. Memnunum. Ama açık olsaydım daha romantik gelinlik tercih ederdim 🤗
etoile sen kapalı mısın anaa. Hep acik hayal etmistim seni
Medusa ayy Cook güzel ama yaaa açık olsam varyaaa anasını aglatirdim gelinliğin 😂😂😂 ama ben gelinliğimi beğeniyorum butcemin yettiği en güzelini aldım bence👰🏻🤍
HurremSultan Ay çok güzelmiş 😍😍
zarifhanim ayy işte bende gelin olurken tam o şekilde bir gelinlik istedim ve denedimmm dumduzz saten aşırı aşırı güzel oldu hatta🥵🥵 ama paramız yetmedi😂😂😂😂 bu attığın gelinlik de çok hosss ama bence bunu nikahta giymeli yaaa düğünde kabarık kabarık olmaliii 💃💃💃💃
babydoll demigggghh🤤🤤🤤🔥
Medusa ay bunlar salon değilde kır düğünlerinde coook hoş duruyor yaaa👰🏻🤍🤍🤍
HurremSultan Cook güzel ama yaaa açık olsam varyaaa anasını aglatirdim gelinliğin 😂😂😂
O kadar eminim ki buna😂😂 Ben de seviyorum normalde gelinliğimi ama daha romantik olsun isterdim şimdi düşününce
HurremSultan kiz sen de kapalisin djdkkd seni de acik hayal etmistim
Sokaklambasi eee model isterim yok öyle kuru kuruyaaa😂😂😂
Sokaklambasi kız kapaliyim tabi 😂😂😂kısa tunik bile giymem dkdkd