Sokaklambasi melebek mama sandalyesinde hic cocuk yatiran oldu mu cok merak ediyorum 😂😂😂 en onemli ozelligi bence pratik olmasi ve az yer kaplamasi. Kolayca hareket ettirilebilir olmasi. O hantal ve cok fonksiyonlu olanlar daha ise yarar geliyo ama evde kullanmak iskence 🫠
etoile Bsrkaya kız dikkat etmiyorum İnan aklimda kalıyor İnan. Mesela ilk geldgim gün sen post acmistin. Buzluğa ne konmalı biri kek demişti sen şaşırmıştın kokmuyor mu diye. Bak bu da aklımda kalmış. Niye kalıyor onu hiç anlamıyorum. Bu arada temmuzda geldiğime dikkat etmişsin bak 😂😂😂
Bsrkaya etoile Şimdi baktım çünkü 🤭 bu kız nasıl bu kadar bilgiye sahip ne zamandır kullanıcı diye 😅 yuhh benim keki de unutmamıs 🙈 yok bende B12 eksikliği var galiba genelinde de zaten hemen unuturum herseyiii 😅 yani aslaa öyle hafızamda tutamam
MedavikPastam etoile kız harbi inciğini cinciğini hepsini aklında tutuyon😂 ben kahvaltıda ne yediğimi unutuyorum😂
HurremSultan melebek kanka ya beni böyle mi biliyorsunuz ölsem böyle tanıyacaksınız demek aşkolsun😂😂😂😂
HurremSultan melebek guzelligimi herkez bilmez dermisimm😂😂 ama farklı bir yerden deginmissin genelde kocam da kocamci olurdum 😂😂
etoile melebek canım az önce ki yorumuma baktın mı cihicco tam senjn aradığın özellikte ama dediğim gibi çok yer kaplıyor minik degil. Ama kızım hiç oturmak istemiyir 😭
melebek etoile Chicco’ya hiç bakmadım, akşam post açayım. Herkes kullandığı marka/modeli yazar ve memnuniyet durumunu. Ben de bugün sipariş vereyim artık, yavrucak bizimle masada olmak istiyor
HurremSultan melebek ben bimden aldım dkdkd normal mama sandalyesi ahahha Chicco falan alma sakin çok hantal ve etkinlik yaomak için uygun değil 👍👍
Afrodit melebek annemlerde ikea antilop modeli var evimde formula olan ben evimdekini daha çok seviyorum chicco alıcaktım sonra vazgeçip aynı tip farklı marka aldım
etoile HurremSultan benin masanin içinde etkinlik oyuncakları var. Hatta masanın içinde kalıyor. Çocuğun yemeği gelene kadar çocuk oyalaniyir
HurremSultan Sokaklambasi hiç gerek yok ya bence aşırı gereksiz. Normal mama sandalyesi iş görüyor zaten büyüyünce normal sandalyeye oturuyorlar🥰
melebek Sokaklambasi Ahahhahahahahha geçen bi tanesine baktım, 12.2 kg 😂 onu alayım, güzelce küfrederim 🤪
etoile HurremSultan cihicco etkinlik yapılmıyor dedin ya o yüzden dedim. Ben almadım kardeşimin hediyesiydi