etoile HurremSultan cihicco etkinlik yapılmıyor dedin ya o yüzden dedim. Ben almadım kardeşimin hediyesiydi
etoile melebek bir şey soylim mi öyle yap benim kızım mama sandalyesini sevmediği için ben boyke yapiyorum 😂
Sokaklambasi etoile Nasil masaya oturup oylece duruyo mu? Ben oturtsam tabaklari basimiza sapka yapar cunku.
Rouge TombulHatun evet o nasıl bilmezsin suan belki degil ama once öyleydi söylüyordu uyuyamadıgını🥲😂
Cicekliperde Rouge hahaha yerim sizi 😍😍 @TombulHatun Doğru 👍 bir aralar uykusuzluktan ağlıyordum. Ama şu an daha iyiyiz çok şükür 🌹
HurremSultan Bsrkaya ben varyaaa asla aklımda tutamıyorum hayret ediyorum yaaa hayretttt ben burda neler neler duydum okudum anlattialr heo unutmuşum 😂🤭
Rouge TombulHatun bende öyleyim valla cok iyi bildigim kişiler sayılıdır cicekliperdeyi biliyorum mesela😂
MedavikPastam etoile kız harbi inciğini cinciğini hepsini aklında tutuyon😂 ben kahvaltıda ne yediğimi unutuyorum😂
etoile MedavikPastam eşimde bu konuda benden çok tirsiyor. Kolay kolay bir şey anlatmıyor. O unutiyir ben unutmuyorum diye 🤗😂😂