belladonna etoile bende ilkini üni dönemimde denemiştim ikincisini de arkadaşlarımla tatile gitmiştik o zaman denedim bu sene de öyle bir şansım vardı ama işin içine annelik girince bir “hoop” diyorsun. Ama yükseklik korkusu olmayan denemeli birde anne olmadan denenmeli 😁
HurremSultan belladonna bence kesin şuanda evet der diye düşünmüş dedigin gibiu😂 kız havada da hayır demesiiinn zaten adam.resmen garantiya almış kendini birdaha teklif et de şöyle masalar hazırlasın 🤭🤭
belladonna HurremSultan ahahahah yaaa 🙈 sonrasında bir tepeye çıktık ama orayı hazırlamış masası yiyeceği içeceği.. hava kararmamıştı gün batımınına denk geldi en güzeli de o andı gün batımında yeniden yüzüğü verdi. Teklifi etti ve bitti 😁
belladonna HurremSultan ayy aşkım inşallah. Bütün evliler, evlenecek olanlar evinde, eşiyle mutlu, huzurlu olsun. Ne hayallerle evleniyoruz sonuçta
HurremSultan belladonna hep duamdir. Rabbim kimsenin evinden huzuru eksik etmesin düşmanım.bile olsa. Bakma ben çok dua ederim. Aklıma geldikçe konuştukça dua ederim özellikle tanimadigim insanlara. Hikayesini bilmediğimiz kötü şeyler yaşayan çok insan var. O yüzden hep onlara dua ederim♥️
belladonna HurremSultan Yer gök dua üzerine. En güzelini yapıyorsun. Bende yolda, dışarıda, sokakta.. gördüğüm kişiler için hep dua ediyorum açıkçası en çokta yaşlılar ve bebekler için dua ediyorum. Rabbim hepimizin duasını hayırlı ve kabul eder inşallah 🙏🏻
kanalize Artemis_ başbaşa bir yemekte almıştım aramızda on saat mesafe vardı uzaktan arayıp herşeyi organize etmiş nişan için alışveriş yapacaktık ailesinden önce memleketime geldi akşam yemeğe çıkarıp güzel bir organizasyon ile teklif etti herkes için sıradandı belki ama benim için çok güzel ve özeldi 💕
Artemis_ kanalize harika 🤩 sade sıradan değil bence gayet güzel ama sade bile olsa özel olması çok anlamlı 🥰
Sokaklambasi yavrukus Cok sevindim sonunun guzel bitmesine. Esinin cesareti ne guzel, hic birakmamis sana destegini. Ailen icin cok zor olmustur ama su akip yolunu buluyo. Sen de cesaretli kizmissin herkes kolay kolay ailesine soyleyemez bence bunu. Bundan sonra uslu durun bari :D
yavrukus Sokaklambasi evet eşim çok destek oldu bana sağolsun ailem de öyle terk etmedi sırtını dönmedi yanımda olup her şeyimi eksiksiz yaptılar sağolsunlar hepsi ondan sonra durulduk zaten olaysız yaşıyoruz 😅 ben söylemedim bu arada yüzlerine yengem aracılığıyla öğrendiğiler ben yengemle konuştum yengem annemle konuştu