dedektifdecker Galata kulesi önünde evlilik teklifi aldım 🥰🥰 İstanbul da en sevdiğim yerdi Galata, belki biraz klişe olabilir ama keman eşliğinde falan gayet romantikti. Yani herkesin önünde çok utanmıştım ben yalnız olmamızı tercih ederdim😂
Susunbebekuyuyo Artemis_ istanbulda hz yuşa tepesi vardır beykozda çok bunaldığım dua etmek için gittiğimiz bir akşam etmişti eşim duygusal bir kaç cümle sonrası heyecanlanmıştım tabi doğal olarak güzel bir anımızdır spontane beklenmedik ama normalde o gün etmeyecekti yüzüğü o gün almıştı oranın duygusallığına maneviyatına kapılıp evlenme teklif etmişti 💖😊
Artemis_ MedavikPastam ben şimdi gittim niye bana evlenme teklifi etmedin dedim gerek var mıydı soruya diyor odunspor 😀😀
dedektifdecker etoile evet evet yalnızken tepkiler daha gerçekçi oluyo bence çünkü çok kalabalıktı ve alkış tufan insan bu garip oluyo 😂
etoile MedavikPastam kiskanmayin. Ya ben sevmemiştim. Bir yer tutmuştu arkadaşlarım vardı her yer süslenmiş. Doğum günü kutlanacak denilmişti bana. Eşim de şehir dışında. Bir gün sonra gelecek diye biliyorum. İki katlı bir yerdi. İşte garson bir çiçek getirdi üzerinde not. Notta güzel cumleler vardı. Birden bir müzik çaldı eşim aşağıda şarkı soylerek evlenme teklifi etti. Sonra yukarı yanima çıktı diz çöktü falan. Herkes et et diye bağırıyordu. Hiç sevmemiştim. Ben başbaşa olmayı tercih ederdim 😂
etoile dedektifdecker benimde aynen öyle oldu cidden. O alkışlar gülüşmeler. Birde bir kaç ark evlilik teklifi almamıştı sırf onlar için bile sevinemedim. Acaba uzulduler mi diye cunkh birinin gozu doldu ve ben rahatsiz oldum
Susunbebekuyuyo dedektifdecker aynen hem duygusal hem manevi açıdan çok iyiydi gerçekten ben çiçek böcek abartı insanı değilimdir gayet mutlu bir andı benim için 🥲💕
Artemis_ etoile yaaa senin istediğin gibi yapsaydı keşke ama yine de güzel olmuş sanki yaaa kalabalık sevmeyince tabi sen:((