amancanim Yuvamız yıkıldı diyorsunuz evin eşyanın bir önemi yok ki böyle düşünürseniz kendinizi üzer durursunuz. Uzun süredir gitmişsiniz. Yuva yıkanın zaten hayatı işi gücü rast gitmez. Eşiniz sizin kadar duygusal düşünmüyordur yani yabancıyı getirmedim yalnız yaşıyorum annem ailem bana destek oluyor yanımda işlerimi hallediyor diye düşünüyordur. Belki babam vefat etti hiç yanımda olmadı diyerek o da düşmanlık besliyordur size karşı. Her ne sebepten ayrıldınız bilmiyorum, ama belki de böyle olması hayırlıdır sizin için. Düşünecek olursanız kayınpederiniz vefat etmişse, sizde kayınvalidenize görümcenize tahammül edemiyorsanız evliyken hep sizin tepenizde olmaları daha rahatsız edici olurdu. Eşiniz de o benim annem diyerek eş ile anne arasındaki dengeyi oturtamazdı. Umarım sağlıklı düşünerek bu süreci atlatırsınız. Belki küçük bebeğinizden dolayı yeni hayatınızı kurmakta zorlanırsınız manevi desteğe eminim ihtiyacınız vardır. Ama zaman durmuyor, hep akıp gidiyor. Bu günler de geçecek. İnanarak yaşamalısınız. ☘️