sanalkoala Selam kızlar kidsten geliyorum aranızda yeniyim ☺️ 28 yaşındayım 2 senelik evli 1 çocuk annesiyim yarışmaya Ankara’dan katılıyorum yarışmacı arkadaşlara başarılar diliyorum 😂😂
HurremSultan sanalkoala hsogeldin bebeğim 🌺 ben Hürrem 22 yaşında biri 2 biri 1 yaşında iki bebe annesiyim🤍 İstanbul’da oturuyorum kocamın karısıyım😜♥️ Memnun oldum bu arada🌺
piyangobileti sanalkoala hoş geldin ben de 32 olacağım 15 aylık oğlum var yarışmaya Hakkari’den katılıyorum başarılar 😃
Medusa HurremSultan Şu meşhur olan kocam da kocam şarkısı var ya, yemin ederim her duyduğumda aklıma sen geliyosun😂😂
melebek superisi_ Ahahhahahahahha şüphecilikte @superisi_ gibi ol. Aynı şeyi düşündüm ya. Güvenim nasıl kırılmışsa 😂
Artemis_ sanalkoala Hoş geldinnnn canım 💋 Buket ben de 27 yasındaym neredeyse 1 yaşında oğlum varrr aslında hem mom da hem kids de varım ama oradakiler sarmıyo artık hormondan habire kavga kaos 😂😂😂 burası daha iyiii
sanalkoala Artemis_ hoşbuldum hayatım memnun oldum 🥰 benim de 9 aylık oğlum var bende Kiss te varım ama dediğin gibi burası daha güzel sarıyo bende yeniyim daha keşfettim geldim 😁 kidste pek hoşlanmıyolar sanırım burdan ordan görüp geldim ama bence güzel ya 😁
melebek sanalkoala Bir kullanıcı vardı, kavga çıkarıp çıkarıp askıya alınıyordu. Yeni hesapla ertesi gün dönüyordu. Bu yüzden yeni biri geldi mi herkes bir “acaba?” oluyor 😅
Artemis_ sanalkoala cinsellik tü kaka öcü bir şey çünkü canım hepsi çocuğu dua ederek yaptı böyle şeyler konuşmaktan hoşlanmıyorlar daha ağır konuşurum da neyse 😂😂😂😂
2minnosannesi sanalkoala hoşgeldin canım ♥️ bnde nur Ankara’da yaşıyorum 5 yıllık evliyim 2 bebişim War🫂