Yaz olsun kış olsun çorapsız asla yatamam.😄hadi bakalım sizden de bekliyorum bacımsular.😻
En garip huy yada takıntılarınız?
egce duştan çıktıktan sonra lavaboda birdaha ellerimi ve yüzümü yıkarım 🥲
egce
Akşam uyumadan önce evi toparlamadan asla uyuyamam hasta da olsam değişmez bir kuraldır.
Sabah uyanınca hemen pencereleri açarım yaz kış bu da değişmeyen bir kural.
Evden çıkarken sağ ayağımla çıkıp, sağ ayağımla giriyorum
Valla liste uzayacak gibi 😁
ayipolmasinama bir ben degilmişim 😆
Yemek yaparken mutfak asla dağınık olmamalı.Bazen eşim yapar,masayı hazırlar ama mutfak dağınıksa tek bir bulaşık varsa bile yıkamadan yemeğe oturamam 😂
belladonna kanka bunlar normal değil mi ? Bende öyle yapıyorum asfhshs 😂😂 mutfağı falan toplamadan asla uyunmaz 😂 bunlar normal, absürtlere gel 😂
Copper o son rütuşları yapmadan asla yıkandığıma ikna olmuyorum 🤣
ayipolmasinama ay öyle mi çok garipmiş.peki sıcaktan sonra soğuk suyla mı yıkıyorsun yüzünü ?
belladonna bence de bu kadar yeterlidir bacım teşekkürlerimi sunarım.
egce o hiç farketmiyor mevsim şartlarına göre ayarlarım suyu 😂
ayipolmasinama hm anladım cnm ..🌺
egce Sabah kalkıp yüz yıkar yıkamaz gecelik çıkar ev kıyafeti giyerim saç baş taranıp mutlaka parfümümü sıkarım😁 sabahtan aksama kadar yatak kıyafetiyle dolaşanlar var nefret ederim😁
Sabah kalkınca ve gece yatmadan mutlaka camları açarım eve o temiz oksijen girmeli yoksa rahat edemem.
Ütü yapacagım zaman askıları hazırlarken renklerine göre elime hemen gelecek şekilde sıraya dizerim.
Yine dolaba yerleştirirkende aynı renkler sırayla olmalı araya başka renk girmemeli hemen düzeltirim.
Yatağı topladığımda örtüsü dümdü pürüzsüz durmalı geçerken değip ufak kırışsa gözüme batar geri dönüp düzeltirim.
Yemek yaparken bir yandanda boşları toplayıp makinaya koyarım bitsin sonra yaparım demem.
Mutfak tezgah üstü mutlaka boş olmalı öyle dağınıklıktan yada tezgaha çeşit çesit lazım oluyor diye konan eşyalardan hoşlanmam.
Makinaya bulaşık yerleştirirken bir kaç aynı renk tabak varsa sırayla yine koyarım diğer türlü gözüme dağınık görünüyor.
Gece yatmadan önce nekadar yorgun olursam olayım tüm vucuduma krem sürerim,yüz temizleme rutinimi yaparım, saç tara parfüm sık sonra uykuya geçerim. Bazen tam yapacakken çocuk uyanıyor onu uyutup geri kalkıp tekrar devam ediyorum.
Evde her şey düzenli tertipli olmalı yastık yamulsa gözüme batıyor işimi bırakıp düzeltiyorum.
Benim çok renk takıntım var evdeki eşyalarda bile çok alaca bulaca kullanmadım. Eve baktığinda sadece beyaz , saks mavisi ve çok az açık sarı tonları var. Diger turlu karmasa renklerde ruhum daraliyor.
Daha varda bitireyim yoksa hepiniz beni topluca bakırköye götüreceksiniz 🤣🤣🤣
ayipolmasinama onu ben girerkende yapiyorum ama 🤣 önce jelle yuzumu bi yikiyorum sonra giriyorum cikincada aynı🤣