• Muhabbet
  • En garip huy yada takıntılarınız?

egce Kirli sepeti hep boş olmalı. Çamaşır makinam sürekli çalışır. Bir gün konuşacak diye ödüm kopuyor. Birikmesinden hoşlanmam. Kyafetler kurur hemen ütüler en güzel şekilde yerleştiririm. Gardrop um hep düzenli olmak zorunda. Mutfak dezgahı boş olmalı. Asla süs amaçlıda olsa bişey istemem üstünde. Kalabalıktan hoşlanmam. Kapıyı gece gündüz farketmez. Sürekli kitlimi diye kontrol ederim.😎

• egce bunu yanıtladı.

Bonibon_ onu yazmayı unuttum bende kirli sepetimi 1 çift çorap olsun ne olursa olsun dolu görürsem kalpten giderim.Bir parça bişey olsa bile sırf o kalmasın diye gider temiz kıyafetlerle atarım makinaya .

egce yinede güzel bir takıntı bence kıyafetlerin kokmasından iyidir.😆

Rouge seninle reelde arkadaş olsak hiç canımız sıkılmazdı aşırı benziyoruz saatlerce konuşacak eğlenecek şey bulurduk

Rouge bende ya kaç para olursa olsun beğendiysem renklerini falan çifter çifter alırım zaten zevk’in bellidir dursun kenarda 🤣 birde yüzüme biri dokununca tiksinirim hemen sabunlanmam lazım

egce Mutfak tezgahı mutlaka boş ve temiz olacak, orası dolu olunca pis hissediyorum ve mutlaka doluyken misafir geliyor 🥲

Bosaniyorum bunu bende farkettim ortak düsüncelerimiz var ne güzel olurdu kahve esliginde bir sohbet 💆🏻‍♀️☕️anlasabildigiin biri olunca terapi gibi geliyor

Bosaniyorum aynısını giymiyorum ama farklı rengi falan olursa alıyorum 😂ürünler konusunda da öyleyim direk stokluyorum ya zaten ürün yıllardır satılıyor ne alıyorsun ürünler konusunda kestim artık yapmıyorum ama kıyafet gibi seyleri hala alıyorum.bu konu da aynıyız elime temas etseler de yıkıyorum tabiki hemen gitmiyorum yıkamaya ama duramıyorum. dısarda asla tuvaletlere gidemem hatta kapılara temas edemem peçeteyle kapıyı acarım o da makyaj tazeleyeceksem falan.bozuk para almıyorum tiksiniyorum herkes dokunuyor diye yanımda biri varsa o alır yoksa bozuk kalsın diyorum ne cüzdanımda ne bende bozuk para goremezsiniz🥲

egce evi temizlemeden yatamam ve asla bir yere gidemem bu bazen şok yoruyor 🥹🙄🤷🏻‍♀️

• egce bunu yanıtladı.
              • egce bunu beğendi.

bukii27 eminim ki zorluyordur ve geç kalmana da sebep oluyordur illaki

Rouge gerçekten öyle ya evet insanın iyi arkadaşlaro oluyor ama aynı zevklere aynı vizyona sahip birini bulabilmesi çooook zor

Rouge aynennnn bozuk para asla sevmem dışarda hatta misafirlikte bile tıvalete girmem temizliğinden emin değilsem elinden yemek yemem bizde zoruz

egce başkasının kıyafetini asla giyemem kazaktan çoraba kadar tertemiz de olsa asla giymem Allah göstermesin 😂 kimseye de kıyafetimi vermem giyerse de artık onundur geri almam uyarılarıma rağmen getirirse çöpe atarım. Başka evde uyuyamam uyumak zorunda kalırsam yastık kılıfına kendi hırkamı vs örterim yatağın en ucunda tedirgin yatarım 😒
                      Her gün mutlaka tuvaletleri temizlerim.
                      Kıyafetlerimi sabah uyanınca mutlaka değiştiririm yine pijama giysem bile yatağa girerkenki kıyafetim ayrıdır
                      İki günde bir nevresim, her gün yastık kılıfı değiştiririm
                      İç çamaşırlarımı mutlaka ütülerim
                      Uyumadan önce mutfak tezgahı ve lavabo içi mutlaka çamaşır suyuyla temizlenir
                      Başak Burcu temizlik hastası annem sağ olsun saydıkça devamı geliyor 🥲

egce evde asla pantolonla oturamam dışarı da asla eşofmanla çıkamam hskshhsj niye bilmiyorum