belladonna 1eylul bu ara beni o kadar çok öpüyor ki öpüp ohh diyo 😁 özlüyor mu ne yapıyor çevreme göre güzelim ama ben bir başkasına özenme olur ya mesela saçlarım kıvırcık keşke düz olsaydı diyorum beyaz tenliyim ama aşırı beyaz ruh gibi böyle keşke kumral olsaydım diyorum böyle böyle keşkelerim var
1eylul belladonna hayır ama lütfen bu yorumunu kabul etmiyorum,bir kere sen çok özgüvenlisin bence yazdıkların çok net ve mantıklı bir kadın olduğunu gösteriyor.Ben de çok beyaz tenliyim ama yüz hatlarımı beğeniyorum cildime çare bulamıyorum sadece 😂😂
superisi_ 1eylul yok yok post la ilgili. Bastan okursanız anlarsınız aslında konuyı ben acmadım 😁😁 bu kekille ilgili foto video atamıyorum dedi bende ne demek o sana olan guvenim bitti dedim . Kız yanls anlama bilgilendirmek icin mi ne öyle bisey dedi sonra ben bu konuyu açtım 😁
belladonna 1eylul beyaz tenli olmak isteyenlere sesleniyorum istemeyin arkadaşlar tam bir pişmanlık 😁 yüzünüzde ne var ne yok ayna gibi gösteriyor ahahaha. Serum falan kullansana ben serumların etkisini çok gördüm sivilce problemim hiç olmadı ama doğumdan sonraki lekelerime aşırı iyi gelmişti. Beni birde gerçek hayatta gör bildiğin özgüven patlaması yaşıyorum beni de patlayacaklar bir gün de ne zaman bakalım 🙈
delihatunum Zamansiz_ aldım bende ağda bakalım bi kere yaptım hala çıkmadı çıksada yeni yeni jiletle aldığım günün ertesi günü çıkmaya başlıyordu 🤦🏼♀️
etoile sizene beni öven biri geldi rica ederim canım 🤗 1eylul senin diğer versiyonun nasıl kıymetimi biliyor 😜
superisi_ Zamansiz_ senin yasını bilmiyorum cidden . 28 29 gibi hayal ediyorum. Biraz içine kapanık herşeyden çabuk sıkılan biriymişsin gibime geliyor 🌸
superisi_ etoile kankam seni kimse nasıl övmez dur ben öveyim. Senin kıvrak bi zekan oldugunu düşünüyorum. Hani ortamda herseyin farkında olup ama cok ses etmeyen tipler vardır ya bence o sensin. Farkındalık seviyen yüksek, enerjin güzel. ❤️