• Spor
  • Doğum kiloları

Kızlarr, ben 70 ile hamile kaldım 75.9 ile doğuma gitmiştim şuan 66’yım bayadır sabitlendi sanırım direnç kilom 66, doğumdan sonra özellikle sezaryen doğumdan sonra göbek için olsun sıkılaşma için olsun evde spor/ hareket vs birşeyler yapan var mı öneri ve tavsiyelerinizi beklerim🫶🏻🙌🏻❣️

1eylul yok canım diyet yapmıyorum ama zaten su an diyette gibiyiz çünkü bebiş yemeye fırsat vermiyor, emmiyor kızım sağıp veriyorum mamayla besleniyor, benim sorduğum hareket spor ve ya ben şu videoya bakarak yaptım diyen birisi çıkabilir ☺️☺️

kanalize ah yanlış anladım.Haddim olmayarak bir şey dicem meme reddi yaşıyorsanız yardımcı olabilirim 🥺

kanalize kız ben hiç kile veremedim ya bi senedir hatta promosyondu Buda benden di derken ikiye üçe katladık yağları 🫠

Sokaklambasi denicem bak olmazsa bozuşuruz demedi deme sonra bende kilo fazla yok ta gobek ve simit bolgesinde hafif yağlanma var

enerciiiii 😂Tamam dene. Bu hafta her gun yapmaya calis. Yediklerine dikkat et aksam 6-7 den sonra yemegi kes. Haftaya tartil ve sonucu bana soyle 🌸

Bu arada serdar ortac-poset ten sonra bi amel defterin kapanirmis gibi oluyo. Birakmayin sakin beyaz isigi gorene kadar devam 😂

kanalize kız ilk 5-6 ay bisey yapamazsın ama sonra diyet yapabilirsin. Ben diyet yapmadım daha çok porsiyon küçülttüm diyelim kahvaltımı çok erken saatte iyice yaptım öğle zamanı geçiştirdim yoğurt badem ceviz akşam yemeği de az az yedim öyle aman aman diyet uygulamadım sadece çok hareket çok su az yemek yoğurt kendi yaptığım probiyotikli yoğurttu 2-3 kase yiyordum hep önemli olan ekmek yememek yenirse de az dilim tam buğday ya da çavdar ekmeği. Hiçbir şeyden kendimi sakınmadım tatlımı yedim tuzlumu yedim ama az az önemli olan bu bence açlık derecesinde olmamalı yasak olunca olmuyor 50 kilo ile hamile kaldım 61 kilo ile doğum yaptım şu an 48 kiloyum bu aralar çocuğum ayaklanmaya başladı onun da etkisi var peşinde koşmaktan her öğün geçiştirme oluyor bu akşam bi kase çorba içtim bi avuç kadar da mantı yedim mesela ayyy mantı olmaz yasak değil de az ye mantığı daha doğru yeme saati de 8 den sonra biter benim için bir de yemekten sonra asla meyve yenmemeli bunu bana dahiliye doktoru demişti meyve tatlı ne yenecekse yemekten 2-3 saat önce yenmeli öğün sonrası yenen her şey daha fazla kilo yaparmış

Artemis_ noktalama işaretlerinin icadından haberim yok galiba bu nasıl bir yazış Allah affetsin ins anlaşılır 😂

Sokaklambasi

Bi de hocam ben sezaryen doğum yapalı 7 ay oldu, hamile kaldığım kilonun altındayım ama benim de toparlanmaya ihtiyacım var. Spora ne zaman başlayabiliriz, ben de yapabilir miyim? Evet de hocam

melebek Balım tabi yapabilirsin de senin vermen gereken bi kilo yokmus ki. Bu tamamen kardiyo. Yag yakimi uzerine. Sen plates ya da fitness yapmalisin bence. Bu arada videonun youtubedaki tam adi turkce zumba partisi 40 dakikalik tum ders (600-800 kalori) aysegul demirsoy kanalin ismi. Bu sekilde bulabilirsin. Sıkılasma videolari da var plates plani zor olursa onlara da bakabilirsin.