Hee, videoyu göremediğimden içeriği de bilemedim. Ocak ayı için planım çok 🥲
Doğum kiloları
Medusa yazdim beybim üstte
Sokaklambasi Benim göbeğimi eritmem gerekiyor yaa kilo sıkıntım yok ama şu göbeği eritemedim bi türlü. Zumba işe yarar mı ki?
Medusa Gebelikten kalma sarkmadan dolayı olusan bi gobek mi yoksa yag sebepli mi? Sarkma ise plates kesinlikle.
melebek Evde de yapabilirsin aslinda. Salondaki gibi olmaz ama hic yoktan iyidir. Senin durumun icin yeterli olur diye dusunuyorum.
Medusa Zumba işe yarar mı ki?
Zumbanin mantigi hoplayip ziplayip nabzi yukseltip kilo kaybettirmek. Arada belli hareketler de yaptiriyo da cok etkili olacagini sanmam. Sadece bi bolgeden sikayetciysen o bolgenin kaslarini calistirip zorlaman lazim. Bu ortami da en iyi plates yaratiyo.
Sokaklambasi kanka nereye geliyor muyum 🤔
etoile zumbaya yazildik oraya geliyo musun😂
Sokaklambasi Yağ sebepli galiba ya çünkü doğumdan sonraki ilk 6 ay baya zorlandım ben, kiloyu da o zaman verdim göbek de pek kalmamıştı. Sonra işte rahatladıkça göbekten kilo aldım full🥲
Sokaklambasi Bir yere gitmeden pilates olmaz sanırım evden
Medusa hdjdkd tamam senin programini yapiyorum dinle jdkdmd haftada 2 gun zumba 1 gun plates yap. Saniyorum 3 haftada falan cozeriz senin isini. Nasil bi anda spor hocasi oldum hdjdkdkd
Medusa Aslinda olur da. Sonlara dogru o kadar canin yaniyo ki evde olursan amaan diyip birakabilirsin. Basinda hoca olunca birakamiyosun😂
Sokaklambasi bana güveniyor musun 😂
Sokaklambasi Peki hoçam kesin 3 haftada çözer miyiz djdjjdjdnf
Sokaklambasi Hahahhaha kesin bırakırım bu arada😂😂
Medusa Cozeriz de sana bi guvenemedim 🤣
etoile Kendimden cok sana guveniyorum (kendime %10 sana 15)
Sokaklambasi benim günüm çok yoğun geçiyor 😂
Evde ilk hafta çok iyiyim, ikinci hafta şımarmalar başlıyor, üçüncü hafta “aa unuttum” yalanını söylüyorum