[silindi] Sirius sen yazılanları okuyomuyorsun galibaaa bu uygulamayı sadece erkek arkadaşıyla ilişkiye giren değil bunları bilmeyen ve heveslendirdiginiz gencecik kizlar var ben ahlak bekçisiysem onlar içindir 👍
Gulhira Bitaneside arkadan yapucam aciyomu demis🤣🤣🤣 Bitane ablada cevap olarak gotun delinsinde gör demis🤣🤣🤣
Lalderiin Domatespeynir8 fark ettiyseniz isteyen özelini açar istemeyen açmaz bu kişinin tercihi burda sizi ilgilendiren bir şey yok
Esilya Sirius ANANIZ BABANIZ BİLİYOR MU BUNLARI DUR NAİME KOVANCIYI ÇAĞIRAYIM DA UYARI VERSİN SANA HAHAHAHHAHA
Annesininpamuguzeynepelif Esilya 🤣🤣🤣🤣off bende Happy kidsten geldim, bu ne yorumlar ya, karnıma ağrılar girdi..😂😂😂😂😂
AntisosyalMam Sirius zaten ben şahsen sizin yapmanıza birşey demiyorum yargılamakta bize düşmez ama burda öyle açık açık anlatan var ki mutlaka birşey yazası geliyor insanın. Gırtlağa kadar kökleme falan. Onu geç nasıl ilişkiye girildiğine kadar anlatmış kız ve sizde yapın demiş. Onu da geç 13 15 yaşındaki bir kız çocuğunun bunları yapması normal mi?
AkileUgur Lalderiin köyle.ne alakası var taş yemedik enik🙄 onlar olmasa sen şehirde poohhh bile yiyemezsin😤
AkileUgur Zmrasl_ amin çok Amin 🙏. Onların sevgililerinin evi yok sen beni cildirtmak mi istiyorsun 😅 arabada otelde yapiyolla 😜