Kızlar biraz uzun olacak ama uzun süredir bu forumdayım nerdeyse bütün postları okumuşumdur. Hala ara ara siler geri yüklerim. Biraz net anlatıcam bana fikir veriiiinnnn. 5 yıllık evliyim 5 yıldır cinsellik hayatımız kötü. Çok isteksiz bi kadınım hiç olmasa aramam. Libidom da düşük ve bu işler nasıl olur hiç bilmiyorum dizi film falan da izlemem pek. Çekingen ve asosyal bi insanım. Eşim de benim tam tersim. 3 gün önce yurt dışından geldi ve çok özlediğini dile getirdi. 3 gündür de çocuklar geç yatıyo diye bişey olmadı. Bugün mesaj atmış artık akşam istiyorum diye. Ben de hoşuna gideceğini bildiğim için annemi ayarladım akşam çocukları ona bırakıp eve gelelim dedim. Çok heyecanlandı seksi ol unutulmaz bi gece yaşat bana dedi. Neler yapsam güzel olur fikir verin yaa. Mesela 3 4 kez anca gecelik giymişimdir evlendiğimizden beri. Bugün giyeyim diyorum ama yalın ayak terlik ayakkabı hiçbi şey yakışmıyor bana göre😀 bu işlere acayip uzağım. Bana bişeyler önersenizzzz
Unutulmaz bi gece yaşatmak
- Düzenlendi
Önce güzel bir duş al. En seksi geceliğini giy. Güzel bir makyaj yap patlak kırmızı bir ruj. Parfümünü sık yatağın kenarına geçip hafif geceliğini kaldır. Seksi bir bakış ve cümleler.. Ondan sonra gerisi gelir 😶😂😂
Annesivekizi @HurremSultan bu konuların profesörü 😄
Yetoooooooyaaaaa ya detay sorucam illa sjdks şimdi çocukları anneme bırakıp eve gelicez beraber. O duştayken ben giyinirim büyük ihtimal. Şimdi ben gerçekten bu işlere aşırı uzak olduğum için daha önce birinde mesela giyinmişim de o duştan çıkarken telefondan bişeye bakıyomuş gibi yaptım sfksjsjdj çünkü cilve vs o çağırma olayı yok bende yapamıyorum özgüvenim de düşük. Mesela ne gibi cümleler söylemeliyim
1eylul hsaha ya çok yorum okudum gerçekten ama bence sitenin en odunu ben olabilirim. Bana açık açık yazın şöyle yap böyle davran diye😭😭😂😂
Annesivekizi ay aynı bennnn😂
Annesivekizi özgüven çok önemli bence kendine güven yapabilirsin
Annesivekizi bende cilve nedir bilmezdim zamanla öğrendim 🤣🤣 mesela şey diyebilirsin tenim tenine hasret kaldı günlerdir bu günü düşünüyordum gelse de kavuşsak 🤣🤣 biraz saçma mi oldu 🤣🤣
Yetoooooooyaaaaa yoo bence çok güzel😂 aslında çok basit bi cümle ama benim dilimden dökülmüyor bunlar 😂 yetiştirilme tarzı sanırım annem de böyle benim
1eylul öyle ama işte elimde değil
Annesivekizi ama daha tecrübeli olanlar sana yardım eder 😁😁
Yetoooooooyaaaaa bekliyorum 😂😂
Kilicin keskin olsun yigidim diyeblirsin bende bilmem ole cumlelerden xdxdxd vur dibine dibine dibi eglemceliiii deerim xdxdxd ne anlarm cilveden isveden
Kekillikamisci sen yazma öyle şeyler 😂😂
1eylul peki ama neden
Kekillikamisci vur dibine dibine ne kız 😂😂
Ayipsiz seyler soyleyemiosan bu yazdiklarimi sole ben solerim bunlari utanmadan.manali manali
× kilicin keskin olsun
× helal lan sana
×derineee daha derineeee
Xvur dibime dibinee dibim eglenceli
× aslanım yigidim
×kolen oluyum
×hic bitmesin
×zaman dursun xxxd bunlari solerken utanilmiyo dene istersen
1eylul daha cok bastir diyemeyen utanan vur dibine diyebilir xdxd
Kekillikamisci doğallığına bayılıyorum vallahi 😍
1eylul cok kalp isareti xdxd