ZRaporu yok yok son baglattı ve yaş gereği olacagını sanmam oda zaten günah oldugunu bildigi için Bize söylememiş yani Hadi derler ya günahı şahit tutma bari gibi ablam mecburen ögrenmiş bende yğzğne vurmadım artık ama gerçekten alınması gerekiyordu çok kardeşli ve bir çocuk daha olmamalı bir durumda ailem o sebeple

MedavikPastam
    Hayırlısı be canım sen zaten gayet kendini bilem birisin bu tarz bi duyumla da başa çıkmışsındır mutlaka ama şunuda eklemek isterim babanın hatası o kızın hatası degil sonuçta anne babalarımızın günahlarını çocukları çekmemeli eger aklında ufacık bir görüşme istegi kırıntısı varsa bi düşün ama ortam olarak da görüşmeyi gerekticek mesafede degilseniz o ayrı tabi

Enerciii Yok hiç görüşmek gibi bir düşüncem olmadı asla. Böyle bir şey yaparak anneme ihanet etmiş olurum. Hem o benim kardeşim değil babamın kızı sadece

ZRaporu Bizim aile sırrımız hic olmadı ama ben kücükken bisey öğrendim daha dogrusu herkes biliyormuş ama ben bilmiyormuşum.Küçük amcamın oğlu ve kızı öz değillermiş.Benim amcam 26 yaşında istanbulda bir trafik kazasında vefat etmiş ben dogmadan yıllaar önce.O amcamın iki küçük evladı kalmış öksüz.Yengemi en küçük kaynıyla evlendirmişler.Amcam onlara babalık yapmış büyütmüş evlendirmiş vs.ama hep baba diye hitap ediyorlardı amcama ben oyüzden hic çakamadım belli bi yaşa kadar.Bigün bana ablammı abimmi biri fatih abiyle sultan ablanın babası amcam değil aslında diye benim devreler yandı🤯Baktım nasıl yani dedim böyle böyle olayı anlattılar sonra şarj etti😀Yengemin kaynıyla evliligindende 3 evladı olmuş buarada

belladonna canımsın ne kadar tatlı pozitif yazmıssın okurken hissediliyor sen gibi naif cok teşekkür ederim 💕🥰🥲❤️

Medusa cok teşekkür ederim bitanem benim iyiki varsınız ❤️🫂

aykirikadin yaa ne tatlısın hep gülümsetiyorsun kendimde o gücü bulursam mutlaka teşekkür ederim ❤️