Rouge Gel sarilayim geçsin canim.kiyamam bakimli prensesim.
Hamilelik olmasin aman ha

Medusa teşekkür ederim canım bazen diyorum ki ac fake hesap ordan dök içini ama üseniyorum yapamam sacma yani

aykirikadin canım benim cok teşekkür ederim kocamaaan🫂🫂❤️allah korusun öyle bisey degil

Canım anlatamayacak bence reelde sorun yaşamamak için anlatamiyir

Rouge İnşallah en kısa zamanda içinde bulunduğun durum her neyse düzelir canım Ardle. Sanki o an hiç düzelmeyecek, her şey öyle kalacak belki daha kötü olacak gibi geliyor insana ama geçiyor bir şekilde. Sen her zaman pozitif olmaya çalış. İnsan nelerin üstesinden geliyor. Modunu düşürme, her zaman iyiye odaklan.Sabrın bol olsun 😊 en kısa zamanda enerjinle seni aramızda görmek istiyoruz 🤍

Rouge Kıyamam kii. Burda bizler seni asla yargılamayız inan. İstediğin birine anlatabilirsin istersen özelden, her birimiz dinleriz seni eminim💜 İçinde tuttukça daha kötü olursun.

Rouge canimm iyiki varsin sen üzülme yeter kii keşke derdini dinleye bilsek anlatmak istersen her zmana sonsuz dinlerim seni Balkız

@Rouge Aşkim burda anlatmasan
            o zaman öğretmenlerimize özelden anlat.
            Sonuçta akillilar ve deli akıl verirler.
            Ya da gözünü kestirdiğin birine anlat

Tahmetli amcam mezarina haber gitmesin bi kizi seviyomus aralarinda aracilik yapan amcamin arkadasi laf ve mektup tasirken kizi kendi asikmis gibi kendine bagliyor kaciriyor amcamda kizin en yakin arkadsinla evleniyo yengemin hala haberi yokmus ama bundan yani amcamin en yakin arkadasina asik olduğunu… yengemden sakliyosss şiii.. baska bisi yok 😅

Kumruu hicbirsey. Nolcak kapatmışlar üstünü kadın kızıni alıp.uzakta doğurmuş

HurremSultan yazıyorum o zaman 😚 eşimin teyzesi dayısının cocugu olmuyor diye sin doğurduğu çocuğunu kardeşine vermiş. Maddi imkansızlıklar da buna sebep olmuş. Çok şokluk bi konu değil aslında olağan bi sey de yine de yazayım dedim. :)

Copper kadının kocasına sahip çıkışı da ayrı bir körlük yani