Rouge aşkım nolduuu hayır olsunn
Aile sırrı 🤐🤔🤫
Rouge ardle şu anda herkes seni merak ediyo 😊
Rouge Gel sarilayim geçsin canim.kiyamam bakimli prensesim.
Hamilelik olmasin aman ha
HurremSultan söyleyemiyorum ki ya hatta akıl almak isterdim ama işte olmuyor herkes anlar oof
Rouge özelden söyle o zaman valla korktum hee
belladonna evet teşekkür ederim hepinize cidden iyiki varsınız ve böyle zamanda insan daha cok anlıyor ihtiyac duyuyor 🫂❤️
@superisi_ @belladonna @Medusa @aykirikadin @etoile @HurremSultan kabinizden öpüyorum💕
- Düzenlendi
aykirikadin canım benim cok teşekkür ederim kocamaaan🫂🫂❤️allah korusun öyle bisey degil
Canım anlatamayacak bence reelde sorun yaşamamak için anlatamiyir
- Düzenlendi
Rouge İnşallah en kısa zamanda içinde bulunduğun durum her neyse düzelir canım Ardle. Sanki o an hiç düzelmeyecek, her şey öyle kalacak belki daha kötü olacak gibi geliyor insana ama geçiyor bir şekilde. Sen her zaman pozitif olmaya çalış. İnsan nelerin üstesinden geliyor. Modunu düşürme, her zaman iyiye odaklan.Sabrın bol olsun 😊 en kısa zamanda enerjinle seni aramızda görmek istiyoruz 🤍
Rouge canimm iyiki varsin sen üzülme yeter kii keşke derdini dinleye bilsek anlatmak istersen her zmana sonsuz dinlerim seni Balkız
@Rouge Aşkim burda anlatmasan
o zaman öğretmenlerimize özelden anlat.
Sonuçta akillilar ve deli akıl verirler.
Ya da gözünü kestirdiğin birine anlat
Tahmetli amcam mezarina haber gitmesin bi kizi seviyomus aralarinda aracilik yapan amcamin arkadasi laf ve mektup tasirken kizi kendi asikmis gibi kendine bagliyor kaciriyor amcamda kizin en yakin arkadsinla evleniyo yengemin hala haberi yokmus ama bundan yani amcamin en yakin arkadasina asik olduğunu… yengemden sakliyosss şiii.. baska bisi yok 😅
Birmutlulukkutusu bunu bütün aile biliyor sadece yengeniz mi bilmiyor 🙈
belladonna evet bilmiyormus gecen biz konustuk amcam vefat etti babamlar konusuyorlardi oda icine ukte etmisti diye😔
Birmutlulukkutusu amcanız için de zor yengeniz öğrense daha zor ya 🙈
HurremSultan ben bunu tam anlayamadım ya. Görümcesi derken?
momkimom benim kız kardeşim ve eşim. Öyle düşün
HurremSultan baldızı yani😲
momkimom öyle mi oluyor dkdkk
HurremSultan ben şookk günahsız bebekten ne istemişler. kız baldız oluyor o görümce değil😉sonları ne oldu peki
Kumruu hicbirsey. Nolcak kapatmışlar üstünü kadın kızıni alıp.uzakta doğurmuş
HurremSultan ya çocuktan ne istemiş 🥺
HurremSultan yazıyorum o zaman 😚 eşimin teyzesi dayısının cocugu olmuyor diye sin doğurduğu çocuğunu kardeşine vermiş. Maddi imkansızlıklar da buna sebep olmuş. Çok şokluk bi konu değil aslında olağan bi sey de yine de yazayım dedim. :)