bukii27 ya bu eşlerin aileleri de ne hikmetse her türlü fırıldak var 🤭

ZRaporu al işte 😒😒 benimde en sinir olduğum. Yetim çocuk mu uok onu alsınlar. Annesi babası hayatta olan bir çocuğun böyle büyümesi bana çok kötü geliyor

ZRaporu teyzemle uzaktan akrabamız olan sevdiğim bş adamın ilişkisi olduğunu öğrendim 🫣

ZRaporu az kaldı neden öyle dedim diye bana çıkışacaktı adam ne yapsa yarabbi sükür olmuş. He der caresizim ıvır zıvır bu bile bi bahane olamazda hadi yine dersin kadın savunmuyor ama yapacak biseyi yokmus

ZRaporu annemin Yaklaşık 9 yıl önce falan çocuk aldırdıgını yeni öğrendim şok oldum Biz çok kardeşliyiz ve bundan dolayı anneme hep kızarız önlem diye bişey var diye o ise inatla bahaneler üretti yok imkan yoktu köydeydik vırt zırt ama imkansızlıkla alakalı asla bi problemi yoktu geri dönüp baktıgımda taşlar yerine oturuyordu ve aldırdıgı çocuk ise İmkan anlamında çarşının göbeginde yaşarken olmuştu tabi bize söylemeşşti ablamdan duydum bende geçen sene ama yğzğne vurmadım anneim bilmiyor gibi devam ediyorum benim için şok bir durum çünkü annem baglatmayı gğnah algılayıp çocuk aldıracak günaha bulaştıktan sonra baglatma işlemini yaptırdıgı için dinen düşünürken mantıgının bu kadar geri planda olmasına üzüldğm sadece

Copper vallahi böyle durumlarda çocuklara üzülüyorum bu zihniyetteki insanlarla büyümek zorunda kalıyorlar. Ne yazık ki.

Nietzsche ya bu soruyu bir Instagram postunda gördüm insanlar açık hesaplarıyla neler neler yazmışlar. Ben de burada daha rahat yazılır diye post açayım dedim herkes dut yemiş bülbül oldu ya bu ne buuuu sjajahhaj