belladonna blackhoney valla helal olsun iyi yapmışsın hep onlar mı karınları üzecek terk edecek biraz da kadınlar yapsın ohhh 😁🤌
blackhoney belladonna evet ya. Bende az çok hala vicdan azabı çekerdim. Kuş gibi oldum sayenizde ya haha. Keşke daha önceden yazsaymışım 🤣
HurremSultan Medusa kız ben ne aldatmasiii zaten gözümü onda açtım ona bir lutuftum ona rağmen geçmiş de geçmiş diye beynimi yedi. Heo diyorum ona keşke her boku yeseydim senden önce en azından bu lafları boşuna yememiş olurdum😂😂😂
Medusa HurremSultan Şaka yapıyorum aşkım hahshdhdjdh değerini bilsin valla kocam da kocam demezsen toplanır geliriz djdjjdjd
blackhoney Medusa ay o uygulamayı hiç kullanmadım. Ama burdaki yorumlardan anladım nasıl bi yer olduğunu. Oraya hayatta yazılmaz böyle bişey. Onu anladım yani 😂
HurremSultan Medusa o karim da karım diyor şimdi yola geldi anladı değerimi devir benim devrim artık içinden geciyorum onun😁😁🤍🤍🤍🔥
bitterdelisi24 blackhoney olsun iyi yapmışsın :) yaptıklarımdan pişman değilim aklım hala yapamadıklarm da 😀😂
blackhoney bitterdelisi24 evet ama artık yapamadığım başka konulara odaklanıyorum. 😂 evlendim çünki bizden geçti 🤣