kuzeyyildizi Ok klasik kullaniyoruz eşim memnun değil bn alırım hep farklı bı tane al demişti ama hep aynısını kullandık ne önerirsiniz kullanıp memnun olduğumuz varmı?
HurremSultan kuzeyyildizi ben Trendyoldan 100 tanesi 130 liraya bı prezervatif aldım eşim iyi diyor ama bakalım 😂😂😂 bence okeyden iyi bu arada
TombulHatun kuzeyyildizi 5 senedir durex kullanıyorız prezervatiflerin klasik olanlarını kullanmayın kaln oluyo onlar, durrx yakınnhisset extra ince filan var onlara bakın
ayssse Bence durex daha başarılı ok biraz plastik gibi kalın bir hissi var durex ince olanları deneyebilirsiniz
ayssse kuzeyyildizi durex yok ötesi adı ama şu an biz de ok kullanıyoruz denemek için değiştirmiştim beğenmedik bunu durexten devam edicez gibi ama ekstra ince olması şart değil bence durex her türlü ok’tan daha ince
kuzeyyildizi ayssse durex in hangi çeşidini kullaniyorusunuz birde hiç yırtılma oldumu yırtıldı diye açılan postlarin bir çoğu durex
TombulHatun HurremSultan bunu bana @Yasak_elma önermişti ama eşim aldırmadı çokmucuz bi bkluk çıkmasn dedi 😂😂
HurremSultan TombulHatun çok pahalı kankiii biz bazen mola vermek zorunda kalıyoruz 2. 3. Kullanıyoruz 🙈🙈
kuzeyyildizi TombulHatun onda patlayan çok olmuştu yırtıldı faln açılan postlar hep durex diye cesaret edemedim aslında
kanalize TombulHatun ben bile sizden hevese geldim sipariş verdim kullandık mı hayır ama aldım duruyor kutusu öyle 🤭🤭
HurremSultan TombulHatun ahahaha bende o aklımda kalmış alayım dedim bı deneyelim.. biraz sikti eşimi ama ince güzel. Biz zaten geri çekiliyoruz ekstra ama bazen unutup başta takmak aklımızdan çıkıyor. İnşallah ona da alirisim hamile kalmadan😂😂
Sedaa TombulHatun benim eşimde internetten ucuz diye değişik bir marka aldı, 100 lü 140 tl felandı galiba. Ama çok kücük geldi eşime, 😬🤣 kangiren olacam diye takmadı adam 😂😂 gitti yine durex aldi geldi 😂 o 100 lü pakette öyle duruyor🤷🏻♀️