kuzeyyildizi TombulHatun onda patlayan çok olmuştu yırtıldı faln açılan postlar hep durex diye cesaret edemedim aslında
TombulHatun kuzeyyildizi yani onca zamandr maşallah ne yırtılma ne patlak ne içte kalma hiç birley yaşamadk
kuzeyyildizi ayssse durex in hangi çeşidini kullaniyorusunuz birde hiç yırtılma oldumu yırtıldı diye açılan postlarin bir çoğu durex
Susunbebekuyuyo HurremSultan yiğidim aslanım dibine dibine diye diye yapmışsınız maşallah yavrum ateşiniz bol olsun vay beeeh 😁
kanalize HurremSultan sabah öğlen akşam üç kere duş mu aldınız 😄 kaçıyor mu ay adam ne kadar az o kadar özel bence şey dayanmaz genişler yavaşş
HurremSultan superisi_ kız hep olmuyor kızımı nenesine gonderince oğlanı uyutup uyutup yaptık ahahhaha
superisi_ HurremSultan olsun o gücü kendinde bulmakta önemli 😁yani karşıdaki de köyün çeşmesi değil 😁😁 allah çeşmenize bolluk versin 😁😁
Sedaa HurremSultan kız benim eşimde bundan aldı, ama takamadı, çok kücük geldi 😂 öylece duruyor paket daha. 🤣
Yasak_elma HurremSultan Bizde kullandık bundan eşimi hafif sıktı ama bitirdik öyle büyük bi problem olmadı çok şükür🤗
HurremSultan superisi_ kız ozlemis oda demekki dkdkd son postada bir zorlandık ama yıkılmadık😂😂 birde dinlendik baya ya tek bebe hiç bebeymis😁😁😁
HurremSultan kuzeyyildizi yok bunu yeni aldık işte kargo o gün geldi evde de yoktu adamı tam gönderecektim benzinlige geldi bizde denedik işte dkdkdmd
kuzeyyildizi HurremSultan 😁😁iyi yapmışsınız bnimki kullanmak istemiyor spiral taktım kaydı tekrar taktırmaya fırsatım olmadı oda bahane arıyor bnde klasik degitireyim daha ince alayım belki sever diye
HurremSultan superisi_ valla kızda da öyle sorunum yoktu ya herşeye yetiriyordum biri daha gelsin yine hallederim dedim ama ağlama krizleri beni mahfediyir😒😒😒
HurremSultan Susunbebekuyuyo kız durun valla utandım 🙈 arada oliyor ya bebeler fırsat vermiyor artık🙈🙈eskiden hep boyledi ahh ahh🥲🥲🙊