Sedaa TombulHatun benim eşimde internetten ucuz diye değişik bir marka aldı, 100 lü 140 tl felandı galiba. Ama çok kücük geldi eşime, 😬🤣 kangiren olacam diye takmadı adam 😂😂 gitti yine durex aldi geldi 😂 o 100 lü pakette öyle duruyor🤷🏻♀️
TombulHatun kuzeyyildizi yani onca zamandr maşallah ne yırtılma ne patlak ne içte kalma hiç birley yaşamadk
Sedaa HurremSultan kız benim eşimde bundan aldı, ama takamadı, çok kücük geldi 😂 öylece duruyor paket daha. 🤣
Sedaa HurremSultan kullaniyorsa boşver, 🤣 benimkinin şeyi kıymetli, canını acıtıyormuş 😂 sadece birini denerken yolun yarısında çıkarıp attı adam 🤣bir daha ben bunu takmam dedi 🤣🤣
HurremSultan Sedaa benimkide başta öyle dedi. Neymiş yarıya kafar gidiyormuş. Dedim aşkım hastalık falan olur çok yani canından kıymetli mi. Ben öyle diyince yok ya güzel güzle işte biraz şey falan diyor 😂😂 benlik sıkınti olmadı ama yapısı ince güzeldi diğeri durex di normal olan baya kalındı canım yanıyordu onda
Sedaa HurremSultan biz 3 seneden fazladır kullanıyoruz, her türlü markayi denedik 😂 ama en cok durex kullaniyoruz, alıştık artık, 🤣
HurremSultan Sedaa bakalım bizde deniye deniye bulcaz artık dkdkdkk bu evdekini bitirecek miyiz acaba yenisini mi hediye etsem yoksa kocama😂😂😂
Sedaa HurremSultan 100 lü paket, hergün yapsan 3 ay da anca biter. 🤣 Boşver kullanin bitirin kız, sonra alırsın. 😂😂
Yasak_elma HurremSultan Bizde kullandık bundan eşimi hafif sıktı ama bitirdik öyle büyük bi problem olmadı çok şükür🤗