Bugün aklıma geldi de şu dibim eğlenceli diyen abla😂😂
Eşimle nasıl talk dirty yapabilirim diyenlere fikir olsun 😂
xyzem o hangi post ben kaçırmışım 😂
xyzem tövbesjdjdjdj 😁😁😁😁
- Düzenlendi
piyangobileti dün birisi sekste vur dibime dibime dibim eğlenceli diyormuşta kocama dedim böyle söyleyim mi diye dünden beri bakalım dibin nasılmış diyor 😂😂
@Kekillikamisci yine meşhur oldun ha 😂😂
xyzem ya ben kocasi sürekli ilişki isteyen kadın vardı ya o sanmıştım sanırım post kalkmış bulamadım kids’e konu olmuştu hatta 😃
piyangobileti ben kocama atmak için ekran almıştım bakayım adını da çekmiş miyim
piyangobileti onu hatırlamıyorum ama kekilli abla istesem de unutamıyorum daha doğrusu o kendini unutturmuyor 😂😂
xyzem ay yuklesene ben de kocama göstereyim 😂
piyangobileti yok doğru kekilli ablaymış kılıcın keskin olsun diye başlamış jajsjs
xyzem kadın kocasına konuşamıyordu fikir istiyordu o da ben böyle böyle soyluyorum demişti bu muymus 😂 ben de söyleyeyim bari adam hep ayni şeyleri duymaktan sıkılmıştır 😂😂😂
piyangobileti utanıyormş da en utanmadıkları böyleymiş ona göre söyle hahs
xyzem okudum da kocama ne kadınlar var görüyorsun demi dedi ne yani sen gülmez misin dedim hayır dedi ben şok 😂 reglim bitince vur dibime dibim daha eğlenceli yiğidim diyeyim bari sevinsin fakir 😂
😁😄😄😄
1eylul valla ya
piyangobileti oha hahhaha acaba benimki de beğendi de ben dalga geçince mi gülerek diyor 🤦♀️