- Düzenlendi
Kızlar şimdi size eskiden yaşamış olduğum bir konudan bahsetmek istiyorum. Ben lise 3′te okurken annemin kuzeni var (dayısının oğlu yani) onunla çıkıyorduk. Benle ciddi düşündüğünü söylemişti. Okulunu bitir üniversiteni bitir öyle evleniriz dedi. Neyse bu bir keresinde derse girme senle gezmeye gidelim dedi ama dediği yer de ufak bir şelale var ve çok gelen giden olmuyor. Bende kabul etmedim kötü bir niyeti olduğunu anladım. Zaten bu olaydan sonrada benimle ayrılmak istediğini söyledi. İşte benim ailem sen okulu bitirene kadar bekar kalmamı istemez annenle de kuzeniz olmaz dedi. Neyse üstünden uzun bir zaman geçti. Ben üniversiteyi kazandım bu da başkasıyla evlendi. Bir akşam bize geldiler oturmaya. Bende eşimle tanışmıştım onunla sevgili olduk. Bu daha numaramı silmemiş ve karısının olduğu ortamda bana mesaj attı. Bende bunu eşime anlattım. Bir sürü küfür etti seninle evlenince ben bunu mahvedecem dedi. Biz evlendikten sonra bu kişiyle birkaç kere aynı ortamda olduk. Eşime o olduğunu söylemedim. Ne zaman bunu görse mesaj atan bu muydu söyle bende mecburen o değil diyorum. Çünkü söylersem eşim adamı öldürür bunu çok iyi biliyorum. Büyük bir aile faciası çıkar. Geçen günde Instagram’dan istek atmış. Yani neden istek atıyorsun? Eşim zaten hissediyor bunun olduğunu. Ama ben sürekli çok şaşırıyorum. Genelde kadınlar hisseder derler ama eşimin içine mi doğuyor nasıl anlıyor bilmiyorum. İlerde başıma bela olur diye de çok korkuyorum. Eşime anlatamıyorum da öyle bir içimi dökmek istedim umarım sizi sıkmadan yazmışımdır 🙃