Zeynooo03 akraba olduğu için annemlere gelen birisi ve ister istemez uzaklaşmak zor oluyor. Başka odada oturuyorum ya da mutfağa geçiyorum. Eşiyle çocuğuyla gelince de mecbur oturuyorum. Çünkü annem kızıyor gel otur eşi var diyor.

superisi_ ben farklı bir ilde yaşıyorum. Aileme geliyor benim evime değil. Zaten geldiği zamanda onunla aynı ortamda bulunmuyorum bile. Sadece eşi ve çocuklarıyla birlikte geldiği zaman annem otur ayıp olmasın diyor.

Yetoooooooyaaaaa

Anladım canım ama ben olsam annem öyle dese bile bi bahane uydurur oturmazdım. Ben senin eşinle ilişkini düşündüğüm icin bu yorumu yapıyorum yanlıs anlama. Çünkü eşin ögrenirse bu senin için zor olur.

Yetoooooooyaaaaa yok zaten söyleme bende olsam söylemem. Sadece görüşmeye devam etme bahene uydur hep yüz yüze gelme. Hicbisey gizli kalmıyor bi gün ortaya çıkarsa senin huzurun bozulur çünkü.

superisi_ zaten eskisi gibi annemlere de gelmiyor. Geldiği zamanda içerde çok oturmamaya çalışıyorum. Yani evlenip gitmiş ama aklı kötü çalışıyor.

superisi_ dediğim gibi ailemle farklı illerde yaşıyoruz o yüzden fazla görmüyorum. Anca bir düğün olur ya da bir akrabaya gidince eşiyle o da gelmiş oluyor. Öyle olduğu zamanda kadın erkek ayrı oluyor sadece karısını görüyorum.

superisi_ 2 yıl önceydi yanlış hatırlamıyorsam. Annemle çarşıya gitmiştik. Lavaboya gitmişti. Bende onu bekliyordum. Pat diye karşıma çıktı ne yapıyorsun burda ne zaman geldin falan dedi müsaitsen birgün bi yerlerde dolaşalım birşeyler içelim dedi. Ne alaka ya dedim utanmıyor musun sen evlisin ben evliyim böyle birşeyi nasıl teklif ediyorsun dedim??

Yetoooooooyaaaaa İsteği ne zaman attı sana yeni mi? Bak hala seni rahat bırakmıyorsa ortaya çıkması çok uzun sürmez. Eşine şimdi anlatsan çok büyük olay olur keşke en başta söyleseydin

Medusa 2 gün önce istek attı bu kim dedi işte annemin kuzeni olan abi dedim isteği sildi zaten ama bişey demedi bende bu kim niye istek atıyor diye sordum dedi 🤦🏻‍♀️