Yetoooooooyaaaaa valla ne kadar uzak o kadar iyi canım
Erkekler hisseder mi??
Sokaklambasi tabiki de anladım seni Allah o adamın da cezasını versin. Ben kendimi bildim bileli cesaretli birisi değilim ve bu korkularım başıma iş açar diye de hep korkuyorum. Zaten olduğu ortamda bulunmuyorum, annemlere geldiği zamanda ya mutfağa geçiyorum ya da başka odada oturuyorum. Tepki verdiğim uzak dur dediğim yerde oldu ama anlamıyor işte. Allah’tan uzak bir ildeyiz de sürekli görmüyorum.
belladonna aynen öyle böylelerini de Allah ıslah etsin.
Kekillikamisci zaten annem önceden konuştuğumuzu biliyordu. Bide annemin yanında böyle şeyler yapma cesaretinde bulunamaz.
Yetoooooooyaaaaa gerçekten böyle insanlar eşte olmasın baba da olmasın. Eşine de çocuklarına da yazık
belladonna belki beni yanlış anlayanlar da olmuş olabilir ama ben hiçbir şeyi kötü niyetle yapmadım. Hep temkinli olmaya çalıştım eşime anlatsaydım büyük bir aile faciası yaşanırdı.
Yetoooooooyaaaaa tabiki hisseder. Bence duruma göre karar ver. Eşini en iyi sen tanırsın. Yakın gördüğün onun korktuğu bir buyugun varsa ondan da destek alabilirsiniz
Sokaklambasi annene soylesen o cesaretli biri mi adami cekip agzina s*csa
Yetoooooooyaaaaa erkekler karşıdaki erkeğin niyetini bildiği için anlıyorlar bence
Yetoooooooyaaaaa yani anlamasa bile bütün erkek kuzenlerden şüphe duyuyordur bence ay ne pezevenkler ya evlenmiş çocuğu olmuş hala götü başı oynuyor asla cevap vermeyin engelleyin bu tiplerin sonrası karında bana yazıyor olur ortaya çıkınca aman aman
1eylul evet ben olsam mesela arayanın onun olduğunu söylemesem dahi mesela canım şu kişinin hareketlerini falan sevmiyorum gıcık oluyorum falan deyip okişiyi hanemden uzak tutardım
Yetoooooooyaaaaa Eşini en iyi bilen sensin canım bunda bence yanlış anlaşılacak bir durum da yok. Sen önlem almaya çalışmışsın
Yetoooooooyaaaaa eşiniz illa ki size bakışını felan yakalamıştır benim eşimde çok detaycı ve dikkatli anında herşeyi ortaya çıkarır ben onun yanında halt yemişim mesela