blackhoney Yetoooooooyaaaaa birine özel gönderirsemde mi ordan göndercem ? Nasıl anlicam fotoğrafı nereye yüklediğini ? Çünkü sadece ekle diyor. Ekleye basarsam fotoğraf nerde görüncek hiç bi fikrim yok
Yetoooooooyaaaaa blackhoney evet 3 gün boyunca ilişkiye girmemek gerekiyor. Sonuçları daha net olsun diye. Gerçi ben istemiyordum duyduğum kadarıyla video falan izletiyorlarmış umarım yalandır 🤯
Yetoooooooyaaaaa blackhoney mesela normal bir kişiye atsan da aynı şekilde oluyor. Resim yükle diyor seni direkt galeriye yönlendiriyor. İstediğin resmi seçiyorsun sonra en altta linki kopyala diyor. Kopyaladıktan sonra yapıştır diyorsun.
HurremSultan Yetoooooooyaaaaa tabiki al video demiyorlar. Kabı veriyorlat. Müsait bir yere sokuyorlar. O boşalıyor kutunun içine. Artık eşine kalmış izler mi izlemez mi bilmiyorumm ben hiç sormadım açıkçası nasıl yaptın diye
Yetoooooooyaaaaa HurremSultan testi özel hastanede verecek bakalım ne diyecekler. En kötü içeriye ben giderim yardımcı olurum sonrada doktora yakalanırız, haberlere çıkarız 😆😆