Yetoooooooyaaaaa HurremSultan testi özel hastanede verecek bakalım ne diyecekler. En kötü içeriye ben giderim yardımcı olurum sonrada doktora yakalanırız, haberlere çıkarız 😆😆
HurremSultan Yetoooooooyaaaaa bende özelde yaptırdım canım. Aynı bu dediğim şekilde ilerledi süreç. Kimse al bu videoyu izle demeez. Sende çok kurcalama. Boşver
HurremSultan Yetoooooooyaaaaa kız öyle birşey yok adam kendi izleyip hastaneden izletti demişlerdir en kötü 😂😂😂
Yetoooooooyaaaaa HurremSultan cumartesi günü doktora gidiyoruz. Bize ne yapmamız gerekiyorsa söyler. Herşeyin hayırlısı.
HurremSultan Yetoooooooyaaaaa sen sakin ol aşkım birşey çıkmaz inşallah. Böyle şeyleri de düşünme. Zaten eşlerimiz de stresli oluyor. Ya birşey çıkarsa korkusu onlarda da oluyor. Üzerine düşme bu konunun derim,😘
Yetoooooooyaaaaa blackhoney kız ben konuşmayı atacaksın sandım kendimi paylaşmam için biraz daha zaman geçirmek lazım 😅😅
Yetoooooooyaaaaa HurremSultan valla eşim çok gurur yapan birisi umarım sonuçlar iyidir yoksa bütün gün çekeceğim var 🥴