veraeyl kanalize ben saç bakımı ve güzellik uzmanıyım ve kuaförüm şuandaysa ev hanımı 🥲eşimde lastik fabrikasın da makine teknisyeni aslında bilgisayar mühendisi ama bölümü sevmediği için o işi yapmıyor ❣️
etoile veraeyl Allah im aradığım kişi 🤗 canisi saclarima keratin yapmak istiyorum ama emziriyorum yapabilir miyim
etoile veraeyl bide Rus keratini varmış sen hangi keratin türünü önerirsin. Ya saçlarım kuru nemli ve canlı olmasını sağlayabilecwgim bir bakım var mi☺️
Pembishhatun Ben çocuk gelişimciyim ekstra engelli bakım ve rehabilitasyon okudum fakat şu an çalışmıyorum anneyim. Eşim de askeri personel (uzman Çavuş)
Artemis_ kanalize ben sigortacıyım eşim bankacı ♥️ şimdi bebek olduğu için çalışmıyorum YouTube ile gelir sağlıyorum fatura çıksa yeter 😂
veraeyl etoile Ahahhaha emzirirken yaptırabilirsin ama yinede doktora danış tabi çünkü kana karışan bi işlem değil
Afrodit etoile ben turizm işletmeciliği ile kamu yönetimi bölümlerini bitirdim ama muhasebeci olarak çalışıyordum şimdi kendi işimi yapıyorum
veraeyl etoile biz kuaf diye bir marka kullanıyoduk çok memnunduk evde kendine yapabilirsin aslında set olarak alıp üstünde aşama aşama yazıyor tuzsuz şampuanı ve keratini var önce şampuanıyla yıkıyosun sonra keratini sürüp presliyosun