3 yıl önce evlendim bu soru şimdi aklımı karıştırdı biz ilk ilişkiye girdiğimizde kan gelmedi hem baya zorlanmıştım 3 gün sonra falan anca yapabilmiştim hemde birleşme olduktan sonra hiç kan gelmemişti biz buna eşimle hiç takılmamıştık ama nedense şimdi merak ediyorum genelde cogu kişiden duydugumda cok kan gelmiş ya da bi damla da olsa gelmiş benden gelmeyince nedenini merak ettim

superisi_ teşekkürler ☺️ evet bizde normal karşıladık bunu etrafımdakilere söyleyince bizden cok geldi tepkileri gelince gerçekten merak ettim

Colahusu Benim de çok çok az gelmişti ben fark etmedim bile. Her kadının farklı oluyor, normal hepsi. Kafana takma yani

Colahusu Kızlık Zarı ileride olabilir geride olabilir esnek olabilir her insanın yapısı farklı bazılarında hiç olmayabilir kızlık Zarı vajinayı dış etkenlerden korumak için olan birşey aslında ilişki ile alakası yok .. bazı insanlar da hiç yok mesela.. daha önceki dönemlerde bunun için çok insan öldürülmüş mesela namus diye !.. ya da bazılarının ki doğumda yırtılıyor çok esnek oluyor

Medusa evet herkesin farklı bi hikayesi var dogum hikayesi gibi bu ilk gece hikayeleri😅

Colahusu bizde de tam tersi oldu yapamadık birleşme olmadı denedik yani nasıl desem ucundan anca oldu ona rağmen kan geldi 😊 kızlık zarıyla alakalı olabilir

Colahusu benimde ilk başta gelmemişti. Evlendikten birkaç ay sonra geldi ama bende kırmızı değilde sarı leke gibi geldi.

Colahusu biz de ilk gece değil sonraki gece denedik canım acidi yapamadık 15. gün yapabildik hiç acı hissetmememe rağmen çok aşırı kan geldi üstüm başım yatak yer mahvolmustu hatırlamak bile istemiyorum korkudan gecenin köründe acilin yolunu tutmustuk ne cahilmisiz 😂 ne diyecektim acaba ilişkiye girdik de fazla kan geldi ne yapalım 😂😂😂

piyangobileti gayet normal aslında kan kaybından ciddi rahatsızlık geçiren kadınlqr var ☺️

Colahusu kız sen etrafa neden söylüyorsun herkes çok biliyor böyle şeyleri ya ondan tepki vermişlerdir