piyangobileti MedavikPastam adeti evlendikten 1 hafta sonra olmuştum o yüzden geç oldu zaten birliktelik kasmiş olabilirim bilmiyorum valla
Yetoooooooyaaaaa 1eylul kız ne tövbesi ilk gece korktum Allah’tan eşim anlayışlı birisiydi. Kaynanamlarda yakınlaştık gerisi geldi bunun neresinde kötü bişey var 😆😆
1eylul Yetoooooooyaaaaa tamam şimdi anladım ben de özellikle kaynananın evinde ve yatağında oldu sandım 😁
Bosaniyorum Colahusu esnek olabilir zaten yeterince ıslandığın anda çok zorlanma olmadığı için kanamayadabilir şanslısın işte ne güzel birde zarın kalın olduğunu düşün çok acı verici oluyır
Colahusu Bosaniyorum evet öyleymişim☺️ bende kendimi kastıgım için acıdı aslında bi acı yoktu ama psikolojik olarak cok zorladım kendimi
m12 Benm de kanamadı 3 yıldır da evliyiz sonrasında da olmadı. Belki de zar yok bizde hiç umursamadik takılmadık da tam gaz devam hahshah
Usnac95 Colahusu bende aşırı zorlandım, 2 güne anca girdi , ama kanama olmadı. 2 ay düzenli ilişkimiz olmuştu, 2. Ay sonunda kanamam oldu.
Tonight_00 MedavikPastam benim eltimin kız kardeşi de böyle olmuş kanamayı durdurmak için dikiş atmışlar içine yatak hali hep batmış öyle anlatmislardi demekki bazılarında gerçekten de çok kanama oluyor