ckkrs duygusal boşluğunuz olabilir gerçek sevgiyi yaşamamış olduğunuz için herkese sunulan normal ilgiyi aşırı bulmuş olabilirsiniz. Şimdi size kendi doktor anımı minicik söylemek istiyorum. Ultrason doktoru bakarken kotu bi seyler gördüğünün farkına vardım ve ağlamaya başladım. Beni rahatlatmaya çalıştı destek oldu dakikalarını bana ayirdi vs. Eve gittim bi numara aradı, o doktor bana nasıl olduğumu sordu vs.. Devlet hastanesi doktoru bu hani sira bulamadigimiz ultrason daki doktor. Siz böyle ayrıntılı anlatınca aklıma geldi. Ben anlam yüklemedim doktora çünkü o an duygusal olarak çökmüş ve korku içindeydim her insan gibi destek cikmaya çalıştı bu kadar.
Ben bunu anlamakta çok zorlanıyorum dünya o kadar kotu bi hale mi geldi ki sadece iyilik edip destek cikmaya çalışmak ilgi duymak oldu.
Ben şunu sorgulamanızi istiyorum sizden. Mutlu bir evliliginiz olsaydı da yine bu insani davranisi ilgi olarak mi algılardiniz?
Burada kimseye bi sey ispatlamak zorunda değilsiniz herkesin yasadigi kendine zor gelir ve kimse bi başkasının acısını anlayamaz buradan medet ummayin. Herkes demis ama ben de diyeceğim bu ruh halinden kurtulmak için önce hayatınızı bi düşünün yaptıklarınızı n farkında olup kabullenmeniz gerekenleri kabullenin ve kendinize değer verin. Siz kendinize değer vermezseniz hickimse değer vermez.