Medusa Hayat445 Sevmiyodur belki. Siz bu konuları açık açık konuşabilen bir çift misiniz? Sorun öğrenin ya da bi kere bunu yapmaya yeltenin tepkisine göre anlarsınız
Hayat445 Medusa ayy ben yeltensem de kendisi ters tepki verse çok garip olurum benn yok cinsellik için o kadar açık bir çiftt deilizz meselaa siz yapıyorsanız kocanz mı istedi simi yeltendnz nasl bişi
Medusa Hayat445 Biz hoşlandığımız veya hoşlanmadığımız şeyleri konuşuyoruz. O an tersler, kırılırım dersen üstü kapalı da olsa sormayı dene. Sevmeyen insan az çünkü😂
Artemis_ Hayat445 kız niye çekiniyorsun adamın koynuna giriyorsun afedersin her yerini görüyor neyden çekiniyorsun otururken öp sarıl yavaş yavaş in aşağı doğru öpe öpe tepkisine bak o zaman bakalım ne diyecek. Baktın heyecanlandı şaşırdı demekki istiyo baktın hoşuna gitmedi devam etmezsin
rain Hayat445 eşim istiyo bana kalsa hiç yapmam ama sırf onun için denemiştim o şekilde kabul ettim de yaptım yani sizde istiyorsanız dile getirin ister misin gibisinden isterim derse deneyin 😁
Hayat445 rain peki deneycğm o zaman😂şimdi istemiyor diye düşünüyorum çünkü öyle birşey istede oda yeltenir benim için ahnı şekilde yalamak ister ama adamda bu olmadığı için bir neci çekniorm
rain Hayat445 acaba oda benim gibi mi belki oda bu tarz şeylerden tiksiniyo olabilir mi gerçi erkeklerden sevmeyen varmı bilmiyorum ama istisna olabilir yani belkide o yuzeen istemiyor ve yapmıyor ama yinede konuşun isteyip istemediğini belirtsin ona göre yol izlersiniz ne kadarlık evlisiniz ve bu tarz şeyleri konusabiliyosaniz bence konuşun