kleopatranizzz kocaminaskosuyum kız benim de çocuklar olduktan sonra eşim karşı olmaya başladı çocuklar olmadan önce bayila bayila yaptırırdı ne alakaysa 🤣🤣
kleopatranizzz kocaminaskosuyum kız sordum ben hatta çocuklar var diyor fjjfjfjfjfj sanki süte geçiyor da. Gerçi biraz hassas hamileyken bile yanaşmazdi korkardı
Hayat445 kleopatranizzz yaaa dene dene inan o kadar istitoeumki yanaşamıyorum çekindiğim için siz daha önceden yanaşmşssnz yaparsnn
kleopatranizzz Hayat445 sevisirken dudaktan başla öpmeye yavaş yavaş aşağı in ve işe koyul bacım hoşuna giderse birsey demez ama hoşuna gitmezse hiç bozuntuya vermeden direk bırak 🤣🤣🫢🫢🫢
kleopatranizzz Hayat445 kız yok niye bağırıp çağırsın 🤣🤣🤣 gerçi sen kocanı daha iyi bilirsin eğer aşırı tepki verip hoşlanmayacagini düşünüyorsan hiç deneme derim fkfjjfj
newmomm fatima19 yaa bende eşime hep yaparım onun da yapmasını isterim ama hiç teklif etmez kendisi yaptırıyor ama 😏
newmomm fatima19 utanıyorum söylemeye ya bu konuda çok utangacım tiksiniyordur herhalde yoksa neden yapmasın ki bi kere yapmıştı onda bile galiba tiksindiği için dondurma sürüp yapmıştı🙈
fatima19 newmomm ne.bilim tiksindigini sanmam ya bence soylemelisin zaten a anin atewiyle utanmak filan kalmiyo 😂
burcu21 fatima19 benim eşimde asla o yönden yanaşmaz. Bir kere söylediğimde ben göbeğini seviyorum gibisinden demişti 😄 bende asla teklif edemem utanıyorum çekiniyorum yapmaz diye de düşünüyorum