belladonna delihatunum peridede herkesin farklı sorunu var Senin bu sorununu çözüp başka bir sorununa geçemedik daha 😁😁 sayende bende ağda bilgilerinden bayaa yararlanıyorum 😁
Yasooo morbulutlargercek bayaa kuzum çok sert değilse ki çok soğuklarda öyle olur su falan koymadan alabiliyorum direkt elimde yumuşatiyorum yani sakız gibi.. cıvık olmadığı için çokta rahat toparlanıyor almakta daha rahat oluyor
hilalyce delihatunum ağda gibisi yok biraz canın acıyor ama uzun süre kafan rahat oluyor ben artık direk soyunuyorum önce bende çok utanirdim ama yettti gariii😂😂
Etipetito delihatunum Bak ben az önce oturdum çektim pamuk gibi oldu biraz biraz yapıştırıp.çek zaten birkaç kez çektin mi diğer yerler uyuşuyor çok canın acımaz artık Ben bu arada bim ağdasıyla.alıyorum hazır bantlı çok kolay oluyo onu da deneyebilrisin😊
Yasooo morbulutlargercek ben çubuk bez Mez ugrasmiyorum direkt ellerimle girisiyorum sonuç misss pamuk hhschshbzhzj annem 12 yaşımda falan böyle böyle yapacaksın diye gösterdi jilete de yasak koydu olmuşum 28.. o gün bugündür takribi 17 yıldır camsakizciyim
morbulutlargercek Yasooo zaten küçükken alışmakla ilgili bu olay jilet rahatlığıyla başlarsan diğerleri zor geliyor herkese kolay ağdalı günler😂
belladonna Ask_hosmus ama bu konuda da en bilgili sensin 😁 senden öğreniyoruz hep birlikte @delihatunum sağolsun bizi postsuz bırakmıyor ahahaha
Ask_hosmus belladonna hem yıllardır ağdayla aldım heryerimi hemde kuaför de çalıştım orta okula giderken bi kaç bişi biliyoz kendimizce teşekkür ederim 😘 😂😂