delihatunum Allah aşkına evinin adresini ver gelip yapayım ağdanı peride ailesi olarak rahatlayalım😂😂😂 kız defalarca anlattım sana sen mi yapamıyorsun anlamadım bak kılın gelmemesi bi kaç sebebepten dolayı olur ya kıl kısadır yada ağdan yeteri sıcaklıkta değildir ya da iyi gerdirmiyorsun bak son kez anlatıyom😂😂 şimdi ağdan çok çok iyi erimiş olmalı yani o agdadan buharlar çıkmalı sıcaklıktan dolayı , spatulaya ağdanı aldın ya çevire çevire üfle sonra kılların çıktığı yöne doğru sür nereyi alacaksan , hemen ama hemen bezi yapıştır ve sürdüğün yönün tersine çek yani aynı yöne sürüp aynı yöne çekme, baktın gelmiyor mu bu sefer de tam tersi yap kıllar ters yöne doğru çıkmış olabilir , herkes üst kolay demiş ama benim içinde alt en kolay hemencecik bitiyor , nasıl görecem diyosan kilodan dolayı banyoda asılı aynan yokmu çıkar onu koy karşına otur yere soğuk diyodun elektrikli soban yokmu onuda koy yanına önünde koy ağdanı soğumaz hem ağdan, hala ben bikini bölgesini alırken 2,3 kere ısıtıyorum kışın şöyle ki ilk üstü alıyorum ya zaten sıcak suyun içinde kap ama kış olduğu için hemen soğuyor ağda üst bittikten sonra hemen gidip ocağa geri koyuyorum ısınsın diye alt tarafı da alıyorum olurda soğursa ağda tekrar gidip ısıtıyorum , ben en son eşim gelicek diye ılık ağdam vardı ama ağda bezin yoktu evde , hazır ağda bantları var ya sesunun üzerinde ağda oluyo elde ısıtmalılardan onun yeni ağdası çıkmış ede ısıtmana gerek kalmıyor bandı açıp direk yapıştırıyorsun ondan işte, neyse ondan vardı evde kestim küçük küçük onunla aldım o da hoşuma gitti ağda ısıtmak için ha bire kalkmadım