TuranAsena Bu gözler bunlarıda mı görüp, okuyacaktı. Benim midem kalktı tamam yapmadıgımız şey değil ama abartmamak lazım, bokunu çıkarmamak dedim kendi kendime. Gidek la burdan kidsin topragını falan öperiz ne işimiz var burda😂 Nick ; TuranAsena
Asklepios TuranAsena ben burda çok eğleniyorum. Happy kidste günah haramcılar benim tüm eğlenceme ot tıkıyordu ☹️
MasalsMommy TuranAsena Gözlefimiz kanaya kanaya görmez oldu buralara geldlş😂😂 Okuduğum çoğu şeyi ben kocamla bile yapmaya çekinirim ya🤦🏼♀️🤭🤭
TuranAsena Asklepios günahîyla, sevabıyla bağlıyız biz kidse boşver bacım, burda kafa kalmaz. Yol yakınken yuvanaa dönnn😂
Gaydirigubbakcemilem AntisosyalMam ya o değilde biz mi küçükken gerizekaliymisiz yoksa bunlar mi 🤣🤣🤣markete zor giderdik
TuranAsena AntisosyalMam bunlar ilerde kidse gelmesin valla gelirlerse aynı nickle hesap acmasın hepsini kazıdım beynime😂
TuranAsena AntisosyalMam aaah sorma tam kaşar. Birde babası misli milyardermiş yerseeeen. Kim bilir hangi otelde uyanıyor sabahları😂
TuranAsena MasalsMommy sendemi brütüs😂 sorma kocama desem icat cıkarma başıma der vallahi adam fantaziye açık degil ruhumuz 40 yaşında😂
MasalsMommy TuranAsena Hahahah benimki açık da ben açık değilim 😂😂 Ben bu kadar aktif seks hayatı olan insanlar görmedim gözlerim 😳 böyle😂