• Kadin Hastalıkları
  • Koca dünyada vajinal enfeksiyonu geçmeyen tek canlı ben olamam değil mi 🥺

Blgzr Açıkçası bende işe yaradı. Bayadır akıntı kasinti yok,1,5 aydır kullanıyorum bir zararını da görmedim

akspnr nerde oturuyorsun bu tek taraflı tedavi olmaz

akspnr nioli yağı kullananlar çok memnun hatta kuzenime söyledim onunda size benzer şikayetleri vardı ise yaramış deneseniz belki size de iyi gelir

Blgzr Yönlendirme yapmak istemem ama bi araştırın bence yine de

akspnr ne kadar doğru bilmiyorum ama bende de vardı geçmek bilmiyordu soğan suyuyla atlattım çok şükür denemeni tavsiye ederim hamile kalmaya da fayda varmış

akspnr

akspnr okadsr çok kan ilacı adı varki canım bende mide bulantısı yaptığı için sürekli değiştirdik, sen yine doktoruna danış ona göre kullan gyno ferro kullanmıştım hamileyken de

akspnr soğan suyunu araştır ben acı olur içemem kokar derken arkadaşımın önerisi ile içtim kistim küçüldü oda akıntısı için içmişti videosunda der Ahmet maranki ilk günler idrarda yağlı gibi şeyler gelecek herşeyi temizleyecek diye gerçekten öyle oldu 7 gün içtim kistte gibi bebekte oldu onunda iltihabı gitti oda gebe kaldı

akspnr çamaşıra değdiğinde sarı olur zaten..ama geçmediğini düşünüyorsan yoğurt sür Bi 15 dk beklet sonra yıka..