Ben 14-15 yaşlarında falandım, yine bi bayram köye gitmişiz. Geç olunca hep beraber yattık. Ama ben uyuyamadım bi türlü, dönüp durdum. Sonra kuzenimin sesini duydum bana gelsene bilgisayarda oyun oynayalım dedi. Hatta bilgisayardan oyun sesini falan da duydum yani. İyi bari kalkayım zaten uyuyamadım dedim. Bilgisayar da kuzenin odasında değil kapalı balkonda duruyordu. Kalktım gittim bi baktım ne kuzen var ne bilgisayar açık, her yerin ışığı da kapalı. Bi korktum koşa koşa geri dönüp ananemin yanına yatmıştım😂 Sabah kalkınca sormuştum hatta kuzenime, bana kalabalık olduğu için diğer evde kaldığını söylemişti😬
Yine aynı senenin sonuna doğru babaannem vefat etti. Ondan sonra rüyamda değişik şeyler görmeye başladım. Önce babaannemi gördüm, normalde gözleri mavidir ama rüyamda simsiyahtı ve böyle korkutucu bi şekilde bana bakıyordu. Hatta herkese soruyorum böyle ya babaannem ölmedi mi noluyo diye😂 Sonra bu rüyalar evrildi, o simsiyah gözler değişmedi ama suretler değişti. Rüyalar genelde puslu, flu olur ama ne zaman böyle rüya görsem aşırı net bi şekilde birbirimize bakıyoruz. Evlenene kadar hep bu şekilde gördüm rüyamda. Annemlerin evinde ayrıldıktan sonra hiç görmedim. Sadece hamileyken ve lohusalığımda tekrar gördüm.
Ve yine hamileyken bir gün yattık uyuduk, gece de kalkmadım ben. Eşime de sorduğumda kalkmamıştı. Sabah uyandığımda bi makine sesi duyuyorum böyle. Anlamadım başta sonra kalktım baktım bizim aspratör açık. Ama eskilerden böyle onu açmak için parmağınızla tuşu ittirmeniz lazım, sert biraz. Kendi kendine olamaz öyle bi şey. Hırsız girdi sandım evi dolaştım, bi sorun yoktu. Çok üstünde durmadık gerçi ama değişik bi olaydı bizim için.
Bu aralar gelen giden yok bakalım😂