amannnnbananeya Halam 18 yaşındaki oğlunu kaybetti. 2 ay üzerinden geçti bi gece rüyamda gördüm. Halamın evindeyiz, vefat eden beni kenara çekti, kardeşimin yatak baş ucunda duvarda alçıdan bi süs asılı, uyurken kardeşimin kafasına düşecek anneme söyle onu duvardan alsın dedi. Sabah oldu ben halama söyleyip söylememe konusunda kararsız kaldım, sürekli ağladığı için rüyamı anlatıp daha çok aklına getirmek istemedim. Sonra anneme anlattım, annemde halanı ara sen anlat dedi.Halama anlattım evet öyle bişey var dedi, tlf açıkken gidip baktı ve o alçıdan süsün takılı olduğu çivi çıktı çıkacak öyle duruyomuş ellediği gibi düştü. Halamda oturduğu eve yeni taşınmıştı, ilk defa oğlu vefat ettiğinde gittik ve tüm odalara girmedim yani bilinç altımda o oda hiç yok. Normalde rüyalara anlam pek vermezdim, ama o gün o olayda okadar çok korktumki anlatamam. Resmen canlı kanlı çocuk gerçek gibiydi beni kenara çekti uyardı ve gerçek çıktı. Bunun üstüne bi süre evde tek bile kalamamıştım çok etkilenmiştim halem bile aklıma gelince neden bilmiyorum o çocuk gözümün önüne gelse bi korku geliyo içime şuan olduğu gibi.