amannnnbananeya bende anlatayım bari 😂gecen sene Bi rüya gördüm. rüyamda eşim kamyonet kullaniyo apartmanın önünde ama yol falan yol tarla var her yerde, bende balkondan izliyormuşum, binanda esim kaza yapiyo gözümün önünde, okadar korkuyorum ki kimi arasam ne yapsam şaşırıyorum oğlumu da alıp koşuyorum apartmandan aşağı, sabaha karşı bir sıçradım ki yataktan eşim işe gitmiş yanımda yoktu, rüyanın etkisinden çıkamadım. eşimi aradım ;nerdesin nasılsın dedim. iyiyim demeye kalmadı patlama sesi geldi telefonda, bi anda kapatıyorum askim dedi kapattı telefonu, bizim evin az ilerisinde otobüsle kamyonet çarpımıs ve büyük bi patlama olmuş. insanları kurtaramadılar hepsi yandı göz göre göre, bütün mahalle yanik et korkmuştu, aksam esim eve geldiğinde dediki, esim asker yollarda çevirme yapıyorlar, 10 dk önce ordan ayrılmıştık eger orda olsak bizde ölürdük dedi, zaten eşim ordan ayrıldıktan hemen sonra kaza olmuştu, cok uzuviydu hala etkisinden çıkamadım, şimdi komşular bi yere giderken bana diyorlar kötü rüya görmedin demi diye 😂