yesim631 ikiprensesannes kidstekilerle cinsellikle ilgili konuşulmuş evlenmeden önce yapanlarla evlendikten sonra yapanlar iğrenç ötesi baştan sona oku anlarsın 🤣
mcans yesim631 aa 😵💫😁 kidste dönüyor mu öyle muhabbetler bide üstte gördüm ensest mensest millet çıldırmış
tazeann yesim631 😂😂bende okudum ama velle hepsini anlatamam enstet neyse onla alakalı bişey miş bide bekarken birisiyle birlikte mi ne olmuş hamile kalmış vs vs kidstekilerde edep öğretmeye gelmişler 😄
tazeann ikiprensesannes hep bu bide bol bol hakaret var kidstekiler baya hakaret etmişler oku oku çabuk bitiyor zaten 😂 bide postu açan kişi anal yapmış adamın şeyine poh bulaşmış 😂
tazeann Tosariktospa Ben evlilik öncesi cinselliğe karşı biri değilim herkesin kendi hayati ama ensest nedir ya bu normal mi kocasi da kendide seviyormuş @ikiprensesannes konu bununla alakalı ya sevgilisi ya kocası bilmiyorum enstet yapmak istemiş enstet ne kız 😂 valla bide neki anlatmıycam dedim yine kıramadım seni 😒🤗 kıymetimi bil keçe 🤪
lgrth tazeann aile içi kardeş anne baba amca teyze yeğen dede yakın akraba içi ilişkiler oluyor yani anlayacağınız en berbat durum