ikiprensesannes Rica ederim canım benim 😘🥰
Şu happy kids tayfası
- Düzenlendi
mcans hahaha bende merakımdan baştan sona okudum
Gaydirigubbakcemilem böyle yorum yazmak için çok düşündün mü acaba
yavruceylan bacım bak şimdi sana ağız dolusu küfürler etmek istedim ama şimdi burda yoksun Allah kocana sabır versin sinir oldum sana
E kuranima bunlar şimdi burda olsa böyle konuşmalarimizi alıp bizi dünya âleme rezil ederler 🤣🤣😁hepsi ayrı ruh hastası
- Düzenlendi
ikiprensesannes hahahaha aynen hepsini okudunmu🤣🤣
Bahtsizbedevi_ yok kuranima 10 yorum falan okudum daha fazla okumak bile istemedim terbiye vermeye gelenlerin aslında kafadan ne kadar kıt olduklarını kanıtlayan bir post olmuş teşekürler 🤣🤣bidaha hortlatma falan yapmam böylelerini😅
ikiprensesannes buda sana ders olsu bidaha eski postlar hortlatmazsn 🤣🤣
Bahtsizbedevi_ kendine iyi bak canim
Bahtsizbedevi_ akrabadan ziyade aile içi kardeş anne baba teyze amca yeğen falan..nikah düşmeyen herkesi düşünebilirsin 🤢
defnem sende kendine iyi bak canım
lgrth 🤢🤢🤮🤮🤮 ben bukadarını düşünmedim iyiyim iğrenç ötesi bunlar ne yaşıyorlar böyle başımıza taş değil kayalar yağacak böylelerinin yüzünden
- Düzenlendi
Bahtsizbedevi_ evet tamamen sapkınlık eşcinsellikten bile daha tiksinç 🤢 ne kadar açıkta olmasa da o kadar çok var ki böyle şeyler..okul yıllarında sosyoloji okuyan bir arkadaşım vardı küçük bir yerde yaşıyorduk ve o ilin bir ilçesinde kayda alınmış 300 küsür böyle ilişki var demişti şok olmuştum sadece kayda geçen o kadar
- Düzenlendi
lgrth vay arkadaş bu millet neyin kafasında neyin kafasını yaşıyor hiç anlamış değilim 😏
lgrth ,🤦🤦merak etmiştim keşke etmeseymişim diyorum şuan iğrenç ötesi bir durum
ikiprensesannes maalesef 🥲
Bahtsizbedevi_ doyumsuzluk azgınlık işte