E kuranima bunlar şimdi burda olsa böyle konuşmalarimizi alıp bizi dünya âleme rezil ederler 🤣🤣😁hepsi ayrı ruh hastası

Bahtsizbedevi_ yok kuranima 10 yorum falan okudum daha fazla okumak bile istemedim terbiye vermeye gelenlerin aslında kafadan ne kadar kıt olduklarını kanıtlayan bir post olmuş teşekürler 🤣🤣bidaha hortlatma falan yapmam böylelerini😅

tazeann aile içi kardeş anne baba amca teyze yeğen dede yakın akraba içi ilişkiler oluyor yani anlayacağınız en berbat durum

lgrth 🤢🤢🤮🤮🤮 ben bukadarını düşünmedim iyiyim iğrenç ötesi bunlar ne yaşıyorlar böyle başımıza taş değil kayalar yağacak böylelerinin yüzünden

Bahtsizbedevi_ evet tamamen sapkınlık eşcinsellikten bile daha tiksinç 🤢 ne kadar açıkta olmasa da o kadar çok var ki böyle şeyler..okul yıllarında sosyoloji okuyan bir arkadaşım vardı küçük bir yerde yaşıyorduk ve o ilin bir ilçesinde kayda alınmış 300 küsür böyle ilişki var demişti şok olmuştum sadece kayda geçen o kadar

lgrth vay arkadaş bu millet neyin kafasında neyin kafasını yaşıyor hiç anlamış değilim 😏

lgrth ,🤦🤦merak etmiştim keşke etmeseymişim diyorum şuan iğrenç ötesi bir durum